Såld

Våning 13, med vidsträckt utsikt utan insyn och sol hela dagen

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kvarnbygatan 11

3:a Kvarnbyn

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 781 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
82 kvm
Våning:
13/15, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Kvarnbygatan 11,
431 34 MÖLNDAL
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkomna till denna trivsamma lägenhet med milsvid utsikt utan insyn och sol hela dagen.
Lägenheten är helt nyproducerad med fina färg och materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora balkongen på 18 kvadratmeter.

Rumsbeskrivning:
Vacker entré med ett stort fönster med härlig utsikt utanför ytterdörren. Hall med plats för ytterkläder och stor klädkammare i anslutning.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till den ljuvliga balkongen på 18 kvadratmeter. Från vardagsrummet och köket har man utsikt åt tre väderstreck. Köket är välutrustat med det senaste i maskinväg och en påkostad bänkskiva i natursten.
Två sovrum varav ett större med egen klädkammare i anslutning.
Badrum med dusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med tillhörande skåp och arbetsyta. Kakel på väggar och klinker med värmeslingor på golvet.
Enhetlig ekparkett i alla rum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 781 kr/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten och Triple Play (IP-telefoni, Tv och bredband).

Andelstal: Andel i föreningen är 1,4404%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 350 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 250 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Riktvärde
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kvarnbygatan 11, 431 34 MÖLNDAL. Mölndals kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 2204

Våningsplan: Våningsplan 13 av 15. Hiss finns.

Storlek: 3 rum. Boarea 82 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträdesdag: 2020-08-14 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbytornet. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kvarnbytornet har kvarterets högsta hus. Det 16 våningar höga huset inrymmer 77 bostadsrätter och 1 gemensamhetslokal vilka är fördelade på 1-5 rum och kök. Föreningen äger fastigheten Kvarnbyterrassen 7. Parkeringsplatser i garage, 37 st, carport, 19 st eller uteplatser, 18 st. Laddplatser för elbilar finns. Varje lägenhet har tillgång till eget lägenhetsförråd i källarplan. I övrigt finns även cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd samt en gemensamhetslokal. Föreningen har flera gemensamma utrymmen som gör detta boende till lite utöver det vanliga. En takterrass belägen i det sydvästra hörnet, en gemensam lounge med soffor och miljöer för umgänge och en gårdsterrass med uteträdgård med grill och utemöbler.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning