Snart till salu

En välplanerad trea med renoverat kök

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Jägaregatan 2A

3:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 390 000 kr
Avgift:
4 000 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 72 kvm
Våning:
1/4, ej hiss
Byggår:
1946
Adress:
Jägaregatan 2A,
417 01 GÖTEBORG
Lundin
Lundin
Intresserad av denna bostad - Alexander

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på alexander.ryberg@lundin.se.

På våning ett gömmer sig denna charmiga trea med mycket karaktär och en mysig hemkänsla tack vare den bevarade tegelväggen och det renoverade köket. Lägenheten renoverades omsorgsfullt 2019. Bostaden har stora fina fönster som ger ett härligt ljus och en trivsam miljö. Lägenheten är stilrent inredd med smakfullt kök samt mörkt laminatgolv genomgående i hela bostaden. Bra förvaring finns i lägenhetens rymliga klädkammare. Välkommen till Jägaregatan 2A!

Här bor ni i ett populärt och expansivt område som erbjuder god service, bra kommunikationer och närhet till gröna sköna oaser. I närheten av Jägaregatan finns närbutiker, restauranger och Kvilletorget med dess olika faciliteter. Backaplan är det stora shoppingcentret. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger. Vackra grönområden och parker i närheten är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor och uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården. Kommunikationerna i området är mycket goda. Centrum nås på några minuter med buss eller spårvagn.
I närheten har du även Lindholmen samt Eriksbergs kajstråk, kommunikationer till stan och Eriksbergs köpcentrum där Coop, Systembolaget, klädaffärer och blomsteraffär bara är några av många företags utbud. Här bor man med perfekt läge på en lugn adress.

Lägenheten disponeras enligt följande;

Vi välkomnas in i en stor hall med ett stilrent laminatgolv vilket är genomgående för hela bostaden. I anslutning till hallen finns en klädkammare. Till höger i hallen finns även bostadens badrum.

Köket är renoverat och väl tilltaget. Här ryms ett stort matsalsbord med plats för alla i familjen. Köket löper längs ena väggen och är stilrent med sina vita luckor och svarta kakel.

Vardagsrummet karaktäriseras av den ena väggen som består av framtaget tegel. Rummet upplevs mysigt och välkomnande.

Båda sovrummen nås ifrån hallen respektive vardagsrummet. Det ena rymmer en dubbelsäng och det andra är idag möblerat som ett barnrum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 390 000 kr

Avgift: 4 000 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 6,72%. Andel av årsavgift är 10,31%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1102/1002.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4, ej hiss.

Byggår: 1946.

Storlek: 3 rum. Boarea ca 72 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Energiklass F, energiprestanda primärenergital 159 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2020-03-01.

Information Förening

Förening: BRF Brämaregården 7:12. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten Brämaregården 7:12 under 2016. Av föreningens 17 lägenheter är 12 upplåtna med bostadsrätt och 5 med hyresrätt. Den sammanlagda bostadsarean är 1 031 kvm. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Revisorsringen.

Gemensamma utrymmen: Källarvåningen innehåller cykelrum, tvättstuga samt lägenhetsförråd. Sopsortering sker i avskilt gårdshus.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaden har enligt uppgift genomgått en större ursprungs/ombyggnad i början av 80-talet. Då omläggning av tak, ny el- och va-stammar, nya fönster samt mekanisk frånluft installerades.

Parkering: Föreningen har inga parkeringsplatser.
För folkbokförd på adressen finns möjlighet att ansöka om boendeparkering hos Göteborgs stad.

TV och bredband: Föreningens hus är anslutet till Comhem och Telenor.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning