Såld

Trendig minitvåa i industistil med stor inglasad balkong

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Munspelsgatan 20

1,5:a Frölunda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 889 kr/mån
Rum:
1,5 rum
Boarea:
ca 42 kvm
Våning:
6, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Munspelsgatan 20,
421 51 VÄSTRA FRÖLUNDA

Beskrivning

Nu finns det chans för er att förvärva en nyproducerad bostad i Brf Strandsnäckan, andra etappen i Frölunda park. Här bor ni i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser. Bostaden har modern och hög standard med smarta lösningar. Kvadratsmart med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den trevliga inglasade balkongen om hela nio kvm. Härlig och fri utsikt tack vare att man kommer upp sex våningar. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum med industriväggar i glas och till sist ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Ett fantastiskt boende att trivas i!

Kommunikationerna är utomordentliga tack vare närheten till Frölunda Torg som är en av de största knutpunkterna för buss och spårvagnstrafik. Frölunda erbjuder även en mängd härliga restaurangalternativ och mycket shopping. En cykeltur bort (även buss går hit) så kommer man snabbt till salta bad och härliga klippor och sandstränder ute på Näset. Bättre blir det inte!

Bostadens 42 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hjärtligt välkomna in i den kvadratsmarta hallen. Mycket goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor via större skjutdörrsgarderob. Lägenhetens förråd hittar man också här i anslutning till entrén, praktisk! Ljuset letar sig fram hela vägen till hallen från den öppna planlösningen och tack vare spegeldörrar känns hallen öppen och ljus. Bostadens har genomgående ljusa ytskikt och fin parkett.

Vardagsrum och köksdel går i en öppen härlig planlösning. Köket, är optimalt planerat med goda förvaringsmöjligheter via både över – och underskåp. Köket är modernt i gråskala och bryter av mot de vita väggarna. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys. I rummet finner ni plats för olika möbleringslaternativ som inkluderar soffa, bord, tv – möbel och ett matbord för minst fyra gäster.

Från denna del av bostaden når ni också den stora härliga balkongen. Här finner ni gott om plats för möblering med en loungegrupp och bord för att kunna sitta ned och njuta av tillvaron. Vad som gör den här lägenheten extra lyxig är möjligheten att använda balkongen som ett extra rum stora delar av året tack vare inglasningen som dessutom är öppningsbar. Skön kvällssol når balkongen och det är perfekta platsen att inta middagen på en varm sommardag.

Ett rofyllt sovrum med plats för en mindre dubbelsäng och tillhörande avlastningsmöbler. En riktigt fin detalj för den här lägenheten är den vackra industiväggen som skärmar av mot vardagsrum/kök. Ett fönsterparti bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Garderobsvägg längs ena sidan av rummet och möjlighet att bygga på fler sektioner gör att man får plats med både kläder, lakan och diverse annat man behöver stuva undan.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med stilrena materialval. Inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas samt en kombinationsmaskin med tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Skönt disponerad lägenhet med potential för både socialt umgänge och sena filmkvällar.

Kontakta mäklaren för mer information!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 889 kr/mån. Andel i föreningen är 0,5305%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 430 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 80 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Kostnad för varmvatten och el enligt schablon, avräkning sker mot faktisk förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 05-1501/1501.

Våningsplan: Våningsplan 6, hiss finns. Våningsplan 6 i hissen.

Byggår: 2020.

Storlek: 1,5 rum och kök. Boarea ca 42 m².

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play. Internet: Fiber.

Bilplats: I anslutning till Strandsnäckan kommer det att finnas ett större underjordiskt garage där 57 platser är reserverade åt de boende. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar i området.

Information Förening

Förening: Bostadsrättsföreningen Strandsnäckan.
I föreningen finns 146 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Strandsnäckan är en äkta förening bestående av ett flerbostadshus med totalt 146 bostadsrätter och har adresserna Munspelsgatan 20 - 28. Föreningen äger fastigheten Göteborg Olivedal 9:9. Fastigheten bebyggdes 2019-2020.

Gemensamma utrymmen: Medlemmarna har tillgång till bilpool, cykelpool, cykelservicerum, grillplatser, relaxavdelning, bastu, gym och övernattningslägenhet - allt möjligt inom bekvämt avstånd.

Föreningens ekonomi: Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. Man följer den nyligen upprättade ekonomiska planen.
Ingår i avgiften: Telia Triple Play (tv-paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel.
Ingår ej i avgiften: Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Parkering: I anslutning till Strandsnäckan kommer det att finnas ett större underjordiskt garage där 57 platser är reserverade åt de boende. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar i området.

TV och bredband: Telia Triple play.

Gårdsplats: Föreningen med kringliggande hus har en social och grön utemiljö med många sittplatser och umgängesytor.

Övrigt: Tvärs över gatan ligger ett helt nytt Lidl, Frölunda Torgs 200 butiker och 17 kollektiva buss- och spårvagnslinjer. Näset, Sisjön, Askimsbadet, Frölunda Torg, Köpcentrum 421, Ruddalen och Slottsskogen är bara några exempel på vad som finns i grannskapet.

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning