Genomgångstvåa med söderbalkong

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Nansensgatan 10C

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
1 850 000 kr
Högsta bud:
1 900 000 kr
Avgift:
3 998 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 52 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1948
Adress:
Nansensgatan 10C,
417 41 Göteborg

Beskrivning

Med bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna ljusa totalrenoverade genomgångstvåa med fönster i två väderstreck samt en härlig balkong i soldränkt söderläge. Lägenheten erbjuder ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen, elegant kök och badrum med fina materialval samt rymligt sovrum med bra förvaring.

Här bor ni i ett trevligt villaområde på Centrala Hisingen med gångavstånd till natursköna Hisingsparken som erbjuder skog, strövområden, motionsslingor och utsiktsplatser samtidigt som stadens puls endast en kort buss- eller cykeltur bort. Goda kommunikationer med buss och i närområdet finns bra service som bland annat mataffären Lidl. Även närhet till både Kvillebäckens saluhall samt Backaplan med sitt breda utbud.

Lägenhetens ca 52 kvm är disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i två garderober. Golvet kläs av originalparkett och väggarna är målade i en mörk beige ton.

Trivsamt och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens balkong som har ett soligt söderläge. Vardagsrummet kan möbleras med soffa och matsalsbord. Golvet kläs av originalparkett i fiskbensmönster och väggarna är målade beigea toner som kombineras med en mönstrad fondtapet.

Renoverat kök som har köksinredning i vitt med släta handtagslösa luckor, bänkytor i vit laminat och stänkskydd i grått strukturmönstrat kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro samt kyl med frys. Golvet kläs av valnötslaminat och väggarna är målade i vitt. I köket ryms en matplats för fyra personer. Ett fönster med bidrar med ljusinsläpp.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda garderober. Golvet kläs av valnötslaminat och väggarna är målade i vitt med en vit ton-i-ton mönstrad fondtapet. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt dusch med både handdusch och taksil.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 850 000 kr

Avgift: 3 998 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 7,11%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 200 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 14/1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2, ej hiss.

Byggår: 1948.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 52 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

Energideklaration: Energiprestanda primärenergital 134 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2010-02-12.

Information Förening

Förening: Brf Nansensgatan 10. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 14 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Nansensgatan 10 består av 14 stycken lägenheter med adress Nansensgatan 10 A-C. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 45:2, marken upplåts med tomträtt och avtalet löper till 2027-11-30. Föreningen bildades 2013. fastigheten består av ett flerbostadshus i två våningar med inredd vind.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelförråd samt gemensam tvättstuga och toalett i källaren.

Föreningens ekonomi: Föreningen har egen förvaltning. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2020-06-16).

Kommande/gjorda renoveringar: Inga större renoveringar är placerade i dagsläget mer än löpande underhåll.
Utförda renoveringar:
1986 skedde en rotrenovering. Tak, fasad, balkonger, fönster och tvättstuga renoverades och elstigar byttes.
2015 skedde omdränering, lagning/ nyläggning av asfalterade ytor samt målning av fönster och renovering av ytskikt i tvättstuga.

Parkering: Föreningen förfogar över 11 parkeringsplatser samt en garagelänga. Kostnad för att hyra en parkeringsplats är ca 395 kr/ mån och garageplats ca 1250 kr/mån. På gatan råder gratis parkering.

TV och bredband: Tv och bredband via Comhem. Avtal tecknas separat.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning