Snart till salu

Modern tvåa med bra planlösning och stor balkong med utsikt över vattnet

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Lindholmshamnen 36

2:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
3 395 000 kr
Avgift:
3 471 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 60 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Lindholmshamnen 36,
417 56 GÖTEBORG

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på martin.hasselblad@lundin.se.

Till er som söker en relativt nyproducerad tvåa med stor balkong och utsikt över vattnet i hamninloppet finns nu denna att förvärva. Bostaden stod helt ny år 2018 och har genomgående stilrena materialval och sober färgsättning som ger er en naturlig bas att inreda till. Denna funktionella och yteffektiva tvåa har fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Bostaden erbjuder kvalitet in i minsta detalj och generös förvaring. Stilrent kök från Vedum med kvalitativa vitvaror, trevlig planlösning där vardagsrummet blir den naturliga samlingsplats, rofyllt sovrum samt modernt badrum med egen tvättavdelning som förenklar vardagen. Ett hem att trivas i!

Lindholmshamnen blir ett nytt dynamiskt område med både parkstråk, kontor och bostäder. Inbäddat i grönska, bara ett stenkast från vattnet och kajen. Här finns bra kommunikationer med både buss och båt. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben, gratisbåten med skytteltrafik till Rosenlund vilket gör att man når Järntorget på 10 minuter. Med buss kommer du till Brunnsparken på 9 minuter och Frölunda Torg på 19 minuter. Inom ett par år beräknas även den nya linbanan vara färdig och hållplatsen kommer att ligga bara ett stenkast hemifrån. I närheten finns också all den service man kan tänkas behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 10 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, förskolor, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger ligger inte heller långt bort. På andra sidan allén byggs även Karlastaden som kommer ge Göteborg ett nytt landmärke.

Bostadens 60 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Välkomnande och ljus hall tack vare den öppna planlösningen som låter ljuset flöda fritt. Goda förvaringsmöjligheter och plats för avlastningsmöbel. Vitmålade väggar och ljus parkett på golv är genomgående för bostaden.

Till höger från hallen kommer ni in i det härliga vardagsrummet. Här blir det en naturlig samlingsplats för vänner och familj, antingen via soffgruppen eller runt matsalsbordet. De ljusa ytskikten ger en stilren bas att inreda till. Från denna del av bostaden når ni även den generösa balkongen. Här ute kan ni både ha loungegrupp och bord med stolar och sitta ned och njuta av den magiska utsikten över hamninloppet.

Vardagsrummet och köket går i en halvt öppen planlösning där köket ligger intill höger. Välplanerat och stilrent i vitt med släta luckor från Vedum. Gott om förvaringsmöjligheter både via över – och underskåp samt god arbetsyta som bjuder in till härlig matlagning. Till den vita köksinredningen har det valts rostfria beslag, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel på vägg. Vitvarorna består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggd mikro och ugn i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Infällda spotlights ovan bänkskivan och stora fönster ger fint ljusflöde.

Det rofyllda sovrummet återfinner ni till vänster från hallen. Stora fönsterpartier bjuder på rikligt med ljusinsläpp som reflekteras fint i de vitmålade väggarna. I rummet har ni got om plats för en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbler. Bra förvaring för kläder och skor via en stor inbyggd skjutdörrsgarderob.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och ljust klinker på golv med golvvärme. Inredningen består av WC, handfat i vitt med kommod och ovansittande spegel, duschhörna med vikbara väggar i glas och en egen tvättavdelning bestående av tvättmaskin samt torktumlare. Ovan har ni arbetsbänk och förvaringsskåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 395 000 kr

Avgift: 3 471 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband och bredbandstelefoni (grundutbud). Varm- och kallvatten samt hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter verklig förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,5943%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 150 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån.
Driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1A1203/1203.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 60 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Uteplats: Balkong.

Övriga byggnader: Till bostaden hör ett källarförråd.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmskajen.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Lindholmen 41:1 och omfattar två hus i 4-6 våningar på adress Lindholmshamnen 32-38 med totalt 67 lägenheter och två lokaler (Lindholmshamnen 30 och 40). Fastigheterna är uppförda utav PEAB efter riktlinjer för Svanenmärkning. Föreningen påbörjade byggnadsarbetet 2016 kvartal tre och inflyttning planeras v. 38, 39, 41, 42 och 43 under 2018.
Helt klart beräknas området vara 2022.

Gemensamma utrymmen: Teknikrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, miljörum samt lägenhetsförråd finns i fastighetens källare. Nedkast till sopsug uppförs på fastigheten i nära anslutning till husen.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Peab. Föreningen har inga gjorda avgiftsförändringar och inga kommande inplanerade, kontrollerat med föreningen 20200611.

Kommande/gjorda renoveringar: Huset är nyproducerat.

Parkering: 28 garageplatser finns möjligt att hyra till en kostnad på 1700 kr/mån för föreningens medlemmar i samfällighetens garage, dessa är redan utdelade efter en turordning som Peab har. Garaget beräknas stå klart 2020. Kölista finns och vid intresse mailas detta till brfgrupp.vast@peab.se.Man kan söka parkeringstillstånd via Göteborgs stad för närliggande parkeringsplatser till en kostnad av 700 kr.

Övrigt: Föreningen godkänner delat ägande med minsta andel 10 %.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning