Unik villa med magisk havsutsikt

Se vår visningsfilm!
Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Exklusivt

Norra Hultavägen 16

Kortfakta

Pris/Bud:
13 950 000 kr
Budgivning pågår
Boarea:
ca 275 kvm
Biarea:
ca 46 kvm
Byggår:
2001
Tomtarea:
ca 1 546 kvm
Adress:
Norra Hultavägen 16,
42941 Särö
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Varmt välkomna till denna unika villa som med sitt ljuvliga läge skapar härlig magi. Huset ligger skyddat i slutet på vägen med havet och den vackra naturen som granne. Villan är mycket välskött och har byggts utifrån familjens behov med flera sociala utrymmen där det ges plats för både familj och vänner. Genomgående i huset finns stilrena och enhetliga materialval.

Särö med sitt attraktiva läge vid kusten med närhet till både Göteborg och Kungsbacka har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, promenadstråk, golfbanor, tennisbanor och cykelleder finns det gott om badplatser i form av varma klippor eller trivsamma sandstränder.

RUMSBESKRIVNING:

Entréplan:
Här finner ni en stor och rymlig hall med inbyggda garderober, där man har fin utblick över både uteplatsen mot havet och över det öppna köket med den rymliga matplatsen. Matplatsen har utgång till den ena altanen där det är skön morgonsol och utsikt över vacker grönska.
Köket är välplanerat med trevlig köksö av tillverkaren HTH och Miele vitvaror. Här finns ytor med plats för familjegemenskap och goda vänner. Matplatsen rymmer stora sällskap och har Hajom skjutpartier mot ena uteplatsen.
Vardagsrummet med stora glaspartier ligger med öppen anslutning mot köket. Här finns en mysig öppen spis att tända upp under stjärnklara höst och vinterkvällar. Utgång till altanen mot naturen och havet med magiska solnedgångar.
Från hallen nås även ett sovrum/arbetsrum som vetter mot naturen och havet. Gästtoalett finns i anslutning till hallen, liksom det rejäla dubbelgaraget med två separata elektriska portar.

Övervåningen:
Övre plan nås via såväl hallen som vardagsrummet. På övervåningen är det fint avdelat med ett stort Master Bedroom med stora fönsterpartier samt förvaring över en hel vägg. Badrum med dusch och ett dressing room i direkt anslutning till det stora sovrummet. Därtill ett fantastiskt allrum, öppet upp till nock och med magisk utsikt över såväl horisonten och farleden.
I den andra delen av övervåningen finns tre ljuvliga och ljusa sovrum med utgång till en rymlig balkong från ett av rummen. Här har även barnen sitt eget allrum med samma fina utsikt och utgång till balkongen. Ytterligare ett badrum med både badkar och dusch i anslutning till barnens allrum.

Alla uteplatser och balkong är tillverkade av enhetliga och väl tilltagna dimensioner.
I trädgården finner ni stora gräsmattor och två härliga altaner. Här finns även rabatter med grönska såväl som bärbuskar, fruktträd och örter.

Välkomna till Norra Hultavägen 16 - ett vackert hem att trivas i!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 13 950 000 kr

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 6 350 000 kr varav byggnadsvärde 3 688 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 37 500 kr/år fördelat enligt följande:
Uppvärmning 15 000 kr/år, försäkring 7 500 kr/år, vatten/avlopp 4 500 kr/år, renhållning 2 500 kr/år, sotning 1 000 kr/år, hushållsel 5 000 kr/år, och samfällighet 2 000 kr/år.
Riktvärde.

Fastighetsskatt: 8 349 kr/år.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skörvalla GA:2 ändamål: Vägar.
Planbestämmelser: Byggnadsplan Detaljplan.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Bukärr 22:14.

Byggnadstyp: Friliggande villa. 1 ½ plan.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 2001.

Senaste renovering/ombyggnad: 2003.

Storlek: Boarea ca 275 m², biarea ca 46 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Byggnadssätt: Grund: Torpargrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Taktegel. Fönster: Isolerglasfönster.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Bergvärme med vattenburen golvvärme.

TV- och internetanslutning: Internet: Fiber.

Tomt: Tomtarea 1 546 m².

Planritning