Såld

Totalrenoverad radhusdröm

Philip Salomonsson
ansvarig mäklare

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Trumpetvägen 44

Radhus Kungsbacka

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 122 kvm
Biarea:
ca 20 kvm
Byggår:
1982
Tomtarea:
ca 186 kvm
Adress:
Trumpetvägen 44,
43447 Kungsbacka

Beskrivning

Varmt välkomna ska ni vara till detta totalrenoverade och påkostade radhus i det barnvänliga och trevliga området, Fors i Kungsbacka. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ljusa ytskikt och sociala ytor att umgås på! Här finner ni ett stort och mycket stilrent kök från Noblessa, två badrum av högsta kvalitet samt två altaner och ett inglasat uterum i ett rofyllt läge på baksidan.

Området är fantastiskt barnvänligt med många barnfamiljer och har flera lekplatser i området. I närheten finns goda möjligheter till sport- och fritidsaktiviteter så som fotbollsplaner, basketplaner och landhockeyplaner. Runt området Fors går också ett upplyst motionsspår. De närmast belägna skolorna är Hålabäckskolan, Nova Montessoriskola och Vittra Forsgläntan.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Hall: Välkomna in i den rymliga och ljusa hallen följt av grå laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaring och plats för avhängning i den stora platsbyggda skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar.

Badrum nedervåning: Vidare rakt fram från hallen finner ni det här totalrenoverade badrum från 2019. Väggarna präglas av stora klinkerplattor i en krämvit ton som bidrar med en harmonisk känsla. Golvet pryds av klinker i tobaksnyans med golvvärme och den långa bänkskivan är av ljus laminat. Även här finner ni bostadens tvättstuga med tvättmaskin (2019) och torktumlare (2018) i modell större. Mittemot tvättmaskinen finns den nyinstallerade luft vatten värmepumpen från 2019. Badrummet utrustas med Dusch, wc, kommod, spegelskåp, och handdukstork.

Kök: Till höger kommer vi till den genomtänkta och öppna planlösningen där kök och vardagsrum smälter ihop för att skapa sociala ytor för sällskapsliv. Köket genomgick en omfattande renovering under 2015 där säljarna satsade på ett kvalitativt kök från Noblessa med stora arbetsytor med gott om förvaring som alltid står redo för matlagning i världsklass! Köket erbjuder rigorösa materialval, raffinerad design och återspeglar perfektion i varje liten detalj! Här har vi vita luckor i högglas följt av gråsvarta detaljer och en praktisk vit laminatskiva. Köket utrustas med induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, kyl och frys i fullhöjd samt den glassiga vinkylen som med ditt ansvar alltid står redo. Samtliga vitvaror är från 2015 med undantag från hällen och vinkylen som är från 2019. Tack vare kökets smarta planlösning finns det plats för ett matbord för 4-6 personer som omringas av köket på ett elegant sätt.

Vardagsrummet: Liksom köket vandrar det mörka laminatgolvet vidare in till vardagsrummet och väggarna är vitmålade för att få en enhetlig känsla av nedervåningen. Här finns plats för en större soffgrupp för hela familjen som är gjord för mysiga hemmakvällar och mysfaktorn blir inte mindre av den härliga kaminen!

Uteplats baksida: Vidare ut från vardagsrummet finner ni det stora inglasade uterummet som förlänger sommaren ytterligare. Nuvarande säljare har även använt rummet under kallare årstider vid jul och nyår med hjälp av kaminen i vardagsrummet. Här finns plats för stort bod och är perfekt för större bjudningar.
Vidare ut från uterummet finner ni ett nylagt altandäck där ni kan njuta av både dags- och eftermiddagssolen.
Här finns också bostadens förråd på ca 7 kvm.

Uteplats framsida: På framsida finner ni ett större altandäck som vetter ut mot gården.

Övervåning:

Walk in closet: Nuvarande säljare valde att göra om det mindre sovrummet till en lyxig walk in closet där ni får plats med det mesta i klädväg. Det finns alltså möjlighet att ta bort garderoberna och utnyttja detta som ett sovrum.

Sovrum 1 & 2: Nästa två sovrum är lika stora och är placerade bredvid varandra. Här är det vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 3: Det större sovrummet med plats för stor säng har ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns det bra möjlighet till förvaring. Utanför det stora sovrummet finns också en klädkammare.

Badrum övervåning: Det andra badrummet renoverades under 2015 med stilrena detaljval. Här har vi grå klinker som följs av vitmålade väggar. Badrummet har ett stort badkar, wc, kommod och två spegelskåp.

Balkong: På övervåningen finner vi även en trevlig och rofylld balkong som vetter ut mot gården och här kan ni njuta av morgonkaffet!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 394 000 kr varav byggnadsvärde 1 404 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 31 700 kr/år fördelat enligt följande:
Uppvärmning 7 000 kr/år, försäkring 4 500 kr/år, vatten/avlopp 6 500 kr/år, sotning 200 kr/år, hushållsel 3 000 kr/år, och samfällighet 10 500 kr/år.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på säljarens uppgifter. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Fastighetsskatt: 8 349 kr/år.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:7 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:9 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt.
Planbestämmelser: Stadsplan.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Fors 1:265.

Byggnadstyp: Radhus. 2 plan.

Besiktigad: Nej.

Byggår: 1982.

Senaste renovering/ombyggnad: 2015 - Totalrenoverat badrummet på övervåningen. Gjort om till öppen planlösning och lagt in nytt golv och målat väggarna på hela nedervåningen. Nytt kök Noblessa.

2018 - Bytt alla fönster. Byggt altan på framsidan.

2019 - Totalrenoverat badrummet på nedervåningen. Förstärkt köket med bland annat vinkyl. Byggt en Walk in closet i ett av sovrummen.
Bytt direktverkande el till luft vatten värmepump. Målat om huset.

Storlek: Boarea ca 122 m², biarea ca 20 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 4-5 sovrum.
Biarean avser det inglasade uterummet och är ungefärligt mått, och är uppmätt av säljaren.

Byggnadssätt: Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Tegelpannor. Fönster: 3-glasfönster isolerade.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation:

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Luft vatten värmepump.

TV- och internetanslutning: TV: Fiber genom Telia. Internet: Fiber genom Telia.

Tomt: Tomtarea 186 m².

Övrigt: Besiktning och energideklaration kommer utföras 3/8-2020.