Snart till salu

Väldisponerad fullträff med inredd vind

Snart till salu

Krokslätts Parkgata 63C

1:a Krokslätt

Kortfakta

Pris/Bud:
1 950 000 kr
Avgift:
2 046 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 31 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1955
Adress:
Krokslätts Parkgata 63C,
431 68 MÖLNDAL
Intresserad av denna bostad - Philip

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på .

Välkomna till denna mycket väldisponerade och mysiga enrummare i hjärtat av Krokslätt! Högst upp i huset välkomnas ni av denna charmiga bostad som indirekt levererar två rum tack vare den inredda och mysiga kattvinden. Bostaden levererar ljusa ytskikt och rikligt med ljusinsläpp från brett fönsterparti placerat i lägenhetens mitt. En inredd kattvind med charmiga takbjälkar som öppnar upp möjligheterna till ett avskilt sovrum, praktiskt kök med takfönster och helkaklat badrum.

Här bor ni i i ett lugnt och stillsamt område med direkt närhet till kommunikationer som på ett par minuter tar er in till stadspulsen och allt som Göteborg har att erbjuda. Krokslätt är ett område med blandad bebyggelse av både nya moderna bostäder som blandas med fastigheter av äldre charm. I närområdet finns servicebutik och flera matställen. Cykeln tar dig smidigt bort till det mesta, så som Chalmers och är ni träningsintresserade finns gymmet i närheten och dessutom Safjällets naturreservat.

Välkomna!

Hall: Välkommen in till en rymlig hall med plats för avhängning till höger. Golven präglas av klinker och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum: Ekparketten tar över golvet och leder in oss i det stora och rymliga vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp tack vara det breda fönsterpartiet som är placerat i lägenhetens mitt. De ljusa tonerna på väggarna ger utrymme att möblera efter era favoritmöbler. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord.

Kattvind: Den charmigt inredda vinden med synliga bjälklag i vitt ger mysighetsfaktorn 10 poäng och gör att denna etta praktiskt taget öppnat upp för ett rum till. Här finns också plats med mindre avlastningsbord och in i vinden finns gott om utrymme till förvaring.

Kök: Till vänster om hallen finner vi det mindre, men mycket praktiska köket som lyses upp tack vare det fina takfönstret. Köket renoverades under 2015 och går i vita nyanser som öppnar upp möjligheten till den matglade att tillaga rätter av högsta kvalité! Köket inreds med ugn, induktionshäll, fläkt samt kyl och frys och inte att glömma, diskmaskin givetvis!

Badrum: Helkaklat badrum klätt i en härlig rosa färg. Badrummet utrustas med wc, badkar, kommod och spegelskåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 950 000 kr

Avgift: 2 046 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,66547%. Andel av årsavgift är 0,66547%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 342 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 197 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 94/1301.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, ej hiss.

Byggår: 1955.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 31 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.
Kattvindens yta är ca 12 kvm golvyta. Uppmätt av lekman.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda primärenergital 110 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2019-04-10.

Information Förening

Förening: HSB:s Brf Sörgårdshus i Mölndal.

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Sörgårdshus i Mölndal äger och förvaltar fastigheterna Noshörningen 8 och Noshörningen 14. Föreningens fastigheter bebyggdes 1954-1955. Föreningen består av 94 bostadsrättsägenheter, 13 garage och 49 parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Mölndal. Föreningen höjde avgifterna med 1% vid årsskiftet 2016/2017. Framtida avgifter styrs i princip helt av räntorna på föreningens lån.

Kommande/gjorda renoveringar: Inga större renoveringar inplanerade framöver utan endast löpande underhåll och förbättringar. Just nu håller föreningen på med en OVK.

Gjorda renoveringar:
1989 utfördes ROT-renovering.
2012-2013 dränerades fastigheterna.
2015-2016 installation av nya balkonger.

Övrigt: Föreningen anordnar två gemensamma städdagar per år.

Krokslätt

Krokslätt
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. I närområdet finns servicebutiker och flera matställen. Är man sportintresserad så finns flera alternativ inom räckhåll och dessutom är det nära till elljusspår i vackra Safjällets naturreservat. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Med goda kommunikationer når du såväl Mölndals centrum som Göteborgs city på några minuter. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnader är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Planritning