Såld

Radhuskänsla med uteplats i lummig oas

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Prilyckegatan 125

1:a Hisings Kärra

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 128 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 46,5 kvm
Våning:
1/4, hiss
Byggår:
1977
Adress:
Prilyckegatan 125,
425 32 HISINGS KÄRRA

Beskrivning

Välkomna till populära Prilyckegatan i Hisings Kärra. En trappa upp (hiss finns) ligger denna mycket välplanerade etta med en stor uteplats i ett soldränkt västerläge. Här får man känslan av att bo i ett eget radhus med både grönytor och altandäck. Lägenheten bjuder på ett generöst allrum, genomtänkt kök med gott om förvaring och plats för ett större matbord samt totalrenoverat badrum.
Ett smart boende där el ingår i månadsavgiften.

Området ligger med bekvämt avstånd till Kärra Centrum och dess serviceutbud. I närområdet ligger Bäckebol köpcenter med bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, COOP Forum, MediaMarkt med mera finns i närheten. Området upplevs mycket tilltalande och har direkt närhet till natur och gröna strövområden. Rätt över lägenheten i västlig riktning finns bl.a ett långt och fint motionsspår med både utegym och utsiktsplats. Med cirka 15 minuters bilfärd når man de centrala delarna av Göteborg. Busshållsplatsen finns inom gångavstånd och kommunikationerna är mycket goda, med buss tar det cirka 20 minuter in till stadskärnan.

Rum: Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning direkt till höger. Vidare in finns det förvaring i form av 3 dubbelgarderober. Plats för hatthylla, skohylla och även byråer om så önskas. Direkt till vänster nås köket.

Vitt kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Här får det enkelt plats ett matbord och stolar. Kökets vitvaror består utav: - Kyl & frys, fläkt, samt spis med ugn.

Totalrenoverat badrum i tidlös stil, arbetet gjordes i samband med föreningens stambyte. Mycket elegant med ljust klinker och vitt kakel. Utrustningen består av dusch, handfat, badrumsskåp med spegel, vägghängd WC-stol och en tvättmaskin. Här finns även golvvärme och uppvärmd handdukstork.

Allrummet erbjuder gott om plats för både sovdel och vardagsrumsdel. Ett steg mot väst nås uteplatsen som utgör en egen liten oas. Här sitter man ostört och njuter av många möjliga soltimmar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 128 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 380 kr.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,68106%. Andel av årsavgift är 0,68262%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 430 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och övrigt 380 kr/mån.
Övrigt avser obligatoriskt tillägg om 380 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 33.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4, hiss finns.

Byggår: 1977.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 46,5 m². Areauppgift enligt förvaltare.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Övriga byggnader: Via föreningen har man tillgång till bastu, pingisrum, hobbyrum och föreningslokal/festlokal.

Källarförråd.

Information Förening

Förening: Riksbyggens brf Göteborgshus Nr 40.

Allmänt om föreningen: I föreningen finns totalt 95 bostadsrätter med en sammanlagd lägenhetsyta av 6 880,5 kvm. Dessutom finns 102 parkeringsplatser varav 33 med tak och 9 besöksplatser. Marken innehas med tomträtt. Avtalet gäller till 2025-11-30.

Kommande/gjorda renoveringar: 2005: Byte av ytterdörrar och låssystem. Målning av tak.
2006: Renovering av fönster och balkongdörrar.
2013: Ombyggnation av hisschakt, plåtinklädning. Installation av ny port till MC-garage. Ombyggnation av bastu. Byte av ventilationsaggregat, rengöring kanaler, OVK.
2019: Stambyte.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning