Såld

Högst upp i huset med solig balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Anna Lesselsgatan 2B

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 994 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 50 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1946
Adress:
Anna Lesselsgatan 2B,
417 16 GÖTEBORG
Lundin
Lundin

Beskrivning

Med fritt och insynsskyddat läge högst upp i huset ligger denna kvadratsmarta tvåa med fönster i två väderstreck. Lägenheten har stort nyrenoverat kök, rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen, harmoniskt sovrum med stort fönster som bidrar med rikligt ljusinsläpp samt badrum som är utrustat med alla förnödenheter. Till lägenheten hör även både vindsförråd och källarförråd.

Här erbjuds ett boende som har många faciliteter i direkt närhet. Spårvagnen tar femton minuter in till Nordstan. Lundbybadet med dess simhall och gym ligger några minuters promenadväg bort. Göteborgs största parkområde, Slätta Damm, finns en kort promenad från bostaden och på helgerna kan man strosa ner till Saluhallen vid Kville för att inhandla diverse delikatesser. Välkomna på visning!

Hall: Möblerbar hall som knyter ihop bostaden. Golvet pryds av ett nylagt parkettgolv från 2016 vilket är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med öppna ytor, generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti som reflekteras fint i den ljusa färgsättningen på vägg. På golvet har ni parkettgolv som ger en härlig känsla. Takhöjden i kombination med det härliga ljusinsläppet gör detta till ett mycket trivsamt vardagsrum.

Sovrum: I det harmoniska sovrummet ryms en ordentlig dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och bra förvaring via en rymlig klädkammare. Väggarna är målade i en härlig beige kulör till det vackra parkettgolvet. Även sovrummet har ett större fönsterparti som släpper in solen

Balkong: Möblerbar balkong med många soltimmar som nås från vardagsrummet.

Kök: Ett snyggt kök med all tänkbar utrustning såsom, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Här ryms även, en matplats för fyra personer. I det moderna köket blir matlagningen en fröjd och ni kan briljera vid grytorna samtidigt som ni umgås med era gäster. Ett kök för mat och glädje!

Badrum: I direkt anslutning till hallen ligger det stilrena badrummet. Väggarna är klädda i stilrent kakel i vitt som ger en stilren kontrast mot det mörka golvet. Stort vädringsfönster i anslutning till duschen. Badrummet har även golvvärme.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 994 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 108 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 443 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,90756%. Andel av årsavgift är 0,90756%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 260 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 160 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, ej hiss.

Byggår: 1946.

Storlek: 2 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 50 m².
(49.5 kvm enligt ekonomisk förvaltare).

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: ComHem - Ingår i avgiften. Internet: Telia - Ingår i avgiften.

Bilplats: P-plats 200 kr/mån
Garage 700kr/mån.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 111 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2020-09-08.

Information Förening

Förening: HSB Brf Jaktmarken.
I föreningen finns 120 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Jaktmarken äger fastigheten Rambergsstaden 56:1 med adresserna Oterdahlsgatan 1,3,5,7 och 9 samt Anna Lesselsgatan 2,4 och 6. Marken upplåtes med tomträtt. Föreningen består av 120 lägenheter samt 7 lokaler. Föreningen har även 6 garage- och 35 parkeringsplatser.
Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande:
- 42 st 1 r o k
- 69 st 2 r o k
- 9 st 3 r o k.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen har en god ekonomi och avgifterna har varit oförändrade sen 2009. 2015 antogs nya stadgar. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.
Enligt årsredovisningen 2014 finns det drygt 2.700.000- i yttre reparationsfond och 2.000.000:- i kortfristiga placeringar. Föreningen amorterar på samtliga lån. De långfristiga skulderna uppgår till ca 25.000.000:- och taxeringsvärdet ligger på ca 61.700.000:-.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan och inga större renoveringar är planerade den närmsta tiden.
Gjorda renoveringar:
1988 genomgick fastigheterna en större renovering då man bla renoverade fasaden samt bytte el-stigare och V/A stammar.
2006 byttes maskinpark i tvättstuga.
2009 spolades fasad och samtliga stammar under husen renoverades.
2010 energideklarerades huset. Samma år byttes takfläktar till tryckstyrda fläktar samtidigt som grill och utemöbler monterades i föreningens innergårdar.
2011 byttes motorvärmeuttag till samtliga parkeringsplatser. Samma år byttes termostatventiler i samtliga lägenheter.
2013 spolades samtliga avloppsledningar. Samma år byttes dörrar till cykelrum och trappor till cykelrum reparerades.
2014 utfördes våtrumsbesiktning av kök och badrum, OVK samt dränering av gräsytan mellan Oterdahlsgatan 9-11 och garagelängan.
2019 Byttes samtliga entrédörrar, taggsystem installerades. Uppfördes även ett miljöhus för återvinning.

Parkering: Gratis på gatan, finns även att hyra.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning