Snart till salu

Högt upp med två balkonger och fönster i tre väderstreck

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Gustaf Dalénsgatan 3D

4:a Kvillebäcken

Kortfakta

Avgift:
5 271 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 97 kvm
Våning:
6/7, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Gustaf Dalénsgatan 3D,
417 22 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

På våning 6/7 finns nu en mycket välplanerad 4:a om 97 kvm till salu. Ett modernt hem nybyggt 2018/19 med påkostade materialval. Tack vare gavelläget får man här ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. En balkong mot öst och en mot väst höjer trivselfaktorn och ger soltimmar både morgon och kväll. Vitt Marbodalkök med med stenskiva i marmor, energieffektiva vitvaror från Electrolux, rofyllda sovrum som ligger avskilt från sällskapsytorna. Lägenheten erbjuder även både gäst-WC samt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.


Här finner ni ett Feng Shui-inspirerat boende med en trevlig innergård med både grön- och grillytor.

Kvillebäcken är en ny citynära stadsdel i Göteborg med all service på nära håll. Området består av en blandad bebyggelse med små mysiga gårdsgator, breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor du centralt med bra kommunikationer samt både gång- och cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och Kville Saluhall ligger runt hörnet. Det är nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. På bara 25 minuter med buss når du även salta bad.

Information Ekonomi

Avgift: 5 271 kr/mån. I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband och IP-telefoni från ComHem.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,1606%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 250 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, vatten/avlopp 100 kr/mån, och hushållsel 100 kr/mån.
Individuell mätning på vatten, kostnad beror på förbrukning. Kostnad för el tillkommer.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3D1501.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7, hiss finns. Våningsplan 6 av 7.

Byggår: 2018.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 97 m².

Bilplats: Det finns 48 platser i garage under gårdsbjälklag och hus.

Information Förening

Förening: Brf Origo. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Hiss finns till alla våningsplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Gemensamma utrymmen: Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd placerat i källare. Lägenheter i trapphus 1B och 2A har sina förråd i källaren på intilliggande hus då dessa trapphus saknar källare. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Föreningens ekonomi: Då det är en helt nybildad föreningen har dom i dagsläget inga planer på avgiftsförändringar. Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har inga inplanerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.

Parkering: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Comhem.

Centrala Hisingen - Kvillebäcken

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning