Såld

Topprenoverad tvårummare med stor balkong

Philip Salomonsson
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
assisterande mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Länsmansgatan 11

2:a Bosgården

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 850 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 57 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1938
Adress:
Länsmansgatan 11,
431 60 Mölndal

Beskrivning

Varmt välkomna en trappa upp till denna totalrenoverade fullträff mitt i trevliga Bosgården! Här öppnar vi nu upp möjligheten till en exklusiv och superfräsch tvårummare som erbjuder allt ni kan tänkas behöva. Lägenheten har under 2019 genomgått en omfattande renovering där precis allt har moderniserats! Genomgående ljusa ytskikt, öppen planlösning och detaljer valda med omsorg samt en balkong på nästan 20 kvm!

För dig med gröna fingrar har lägenheten en egen odlingslott att nyttja i föreningens trädgård. Ett ypperligt läge i centrala Mölndal nära sjukhuset, kommunikationer samt all tänkbar service som Mölndals Centrum och Gallerian har att erbjuda. Bredband, värme, vatten och förråd ingår i månadsavgiften, P-plats finns att hyra.
Varmt välkommen till Länsmansgatan 11!

Hall: Välkommen en trappa upp in i hallen till denna superfina lägenhet. Parkettgolvet möter oss i hallen och fortlöper enhetligt över hela bostaden. Plats för avhängning till vänster eller gör plats för jackan i klädkammaren till höger.

Vardagsrum: En genomtänkt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök för att skapa sociala ytor för sällskapsliv. Den genomgående ljusa grundinredningen ger dina favoritmöbler och personliga inredningsdetaljer en extra chans att bona om och förvandla bostaden till ditt egna hem. Här finns plats för soffgrupp och matbord med tillhörande möblemang. Väggarna är är målade i tidlösa toner som bonar in bostaden på ett harmoniskt sätt. Här finns även utgången till den storslagna balkongen i skarpt söderläge med utsikt över den grönskande baksidan. Den ca 20 kvm stora balkongen ger er ett extra rum och ger er många möjligheter så som att plantera växter i långa rader, både på höjden och bredden, med sitt soliga läge trivs här det mesta!

Kök: Öppet och enhetligt kök i vita nyanser ger mästerkocken eller den kreativa amatören att skapa maträtter utöver det vanliga. Luckor och lådfronter till köksskåp går i vitt utan handtag med raka linjer som gifter sig väl med vardagsrummet. Vitt kakel följt av en gråsvart bänkskiva i laminat. De goda förvaringsmöjligheterna betyder att köket inte bara har gott om plats för dina vänner utan även för köksredskap, kastruller och ingredienser. Köket utrustas med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt kyl och frys i rostfritt.

Sovrum: Sovrummet är smart beläget i andra änden av bostaden som även här präglas av parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Kläderna förvaras praktiskt i den platsbyggda garderoben.

Badrum: Helkaklat badrum i toppklass med golvvärme under de grå granitkeramikplattorna. Badrummet inreds med wc, duschhörna och tvättställ. Här är det också fördraget för tvättmaskin!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 850 kr/mån. I avgiften ingår vatten, värme och bredband.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 18,4466%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 449 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 304 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1/1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3, ej hiss.

Byggår: 1938.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 57 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Markvärmepump (el).

Ventilation: Frånluft.

Bilplats: Det finns en parkeringsplats som är reserverad till lägenheten med en kostnad av 263 kr/mån.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 115 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2019-06-11.

Information Förening

Förening: Brf Länsmansgatan 11. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 5 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Länsmansgatan 11 startade sin verksamhet 2018. Se mer information i den ekonomiska planen, stadgarna samt i den reviderade ekonomiska planen.

Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga finns i källaren. Här finns också ett förråd till respektive lägenhet. Låsbart gemensamt cykelförråd i källaren. Det finns även en cykelparkering under tak på husets utsida.

Försäkring: Fastighetens byggnad är fullvärdesförsäkrad. Bostadstillägg och hemförsäkring tecknas separat av respektive lägenhetsinnehavare.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaden har genomgått en större renovering under 2018-2019. Byte av fasadpanel, yttertak, fönster, rörstammar, värmesystem, elsystem samt ventilationssystem.

Parkering: Parkeringsplats finns att hyra för 263 kronor per månad.

TV och bredband: Fiber finns indraget till fastigheten.

Gårdsplats: Föreningen har en stor trädgårdstomt med gräsmatta och träd. Här finns fina odlingsmöjligheter med egna odlingslotter och det finns också gott om plats för egna krukor i trädgården.

Mölndal Bosgården

I Bosgården bor man centralt med promenadavstånd till Mölndals Galleria och innerstad med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också trevliga promenadstråk och härliga naturområden, däribland Safjällets naturreservat som ligger ett stenkast bort.

Planritning