Välplanerad tvåa med stor uteplats

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Kadettgatan 3

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
2 390 000 kr
Avgift:
3 203 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 46,5 kvm
Våning:
1, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Kadettgatan 3,
415 28 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu
Lundin
Lundin

Beskrivning

Välkommen till Kvibergs kanske finaste tvåa med rymlig uteplats i soligt läge. Den genomtänkt planerade lägenheten erbjuder en trivsam planlösning med rymliga och lättmöblerade ytor. Stor uteplats med plats för större lounge-grupp och en given plats för grillen. Samla alla era vänner och ha en grillkväll de sent kommer glömma.

Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Kviberg ligger med bekvämt avstånd till Göteborgs centrum och det finns flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp.

Bostadens 46 kvadratmeter disponeras enligt följande:

I den välkomnande hallen direkt till vänster finner ni rymliga garderober för kläder, skor och annan förvaring. Till höger är bostadens toalett. Väggarna är målade i vitt och på golv ligger ekparkett samt klinkergolv i svart precis innanför dörren.

Vardagsrummet är en utmärkt plats för er att umgås i goda vänners lag. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med direkt utgång till härlig uteplats. Fina fönsterpartier och helglasad altandörr bjuder på rikligt med ljusinsläpp. I vardagsrummet kan ni möblera med soffgrupp, bord och tv-möbel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett i ek.

I anslutning till vardagsrummet finner man det luftiga sovrummet med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. I sovrummet har ni generöst med utrymme för förvaring i klädkammaren.

Köket är generöst tilltaget med mycket goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över och underskåp. Köksluckorna är vitmålade med vitt kakel och grå bänkskiva. .

Det helkaklade rymliga badrummet består av stora vita kakelplattor på väggen och på golvet ligger grå klinker. Inredningen består av WC, handfat med kommod tillsammans med ovansittande spegelskåp och en duschhörna med rundade vikbara väggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Här finns även plats för skåp om så önskas.

Ett bekvämt boende med nära till allt!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 390 000 kr

Avgift: 3 203 kr/mån. I avgiften inkluderas ett obligatoriskt tillägg om 224 kr avseende Kabel-TV och Internet.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 476 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,106%. Andel av årsavgift är 1,128%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 1, hiss finns.

Byggår: 2015.

Storlek: 2 rum. Boarea ca 46,5 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Bilplats: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

Information Förening

Förening: BRF Löjtnantshjärtat. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Löjtnantshjärtat består av 70 lägenheter i två flerbostadshus som nyproduceras som totalentreprenad av Skanska. Föreningens fastighet är Kviberg 741:177 med adress Rustmästaregatan 13 och 15 samt Kadettgatan 1 och 3. Inflyttning skedde under perioden maj-september 2015.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Försäkring: Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår, (boende måste dock skaffa själva hemförsäkringen själv).

Parkering: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som innefattar Telefoni, IP-TV (T-1 Bas), samt Bredband 250/250 Mbit/s.
Här finns det möjlighet att uppgradera sitt TV-utbud samt Internethastighet separat. Telenor Stream ingår även i gruppavtalet. Medlemmar ansvarar själva för att ontakta Telenor i samband med tillträde och utträde av lägenhet för att ansluta eller avsluta sin personliga kundbild hos Telenor gällande utrustning och personliga tjänstetillval.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning