Såld

stilsäkert radhus med bästa läge i lugnt område på Näset

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Videlundsgatan 34

Näset

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
147 kvm
Byggår:
1977
Tomtarea:
255 kvm
Adress:
Videlundsgatan 34,
421 65 Västra Frölunda
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkomna till detta trivsamma radhus med vackra originaldetaljer bevarade. Högt och fritt läge utan insyn och sol hela dagen. Flera uteplatser och en vindskyddad atriumgård. Mycket bra läge på trivsamma Näset med flera båthamnar och fina badstränder.

Rumsbeskrivning:
Intill entrén ligger en skyddad uteplats med ett praktiskt förråd med fönster intill som går att göra om till ytterligare bostadsyta för den som vill.
Hall med plats för ytterkläder och förvaring i garderober.
Ett allrum med utgång till den skyddade atriumgården där man sitter helt vindskyddad, atriumgården har trädäck och plats för rekreation eller odling om man vill och kan belysas så att det skapar skön stämning inomhus när mörkret faller.
En halvtrappa ner ligger vardagsrummet som har utgång till den ljuvliga uteplatsen som ligger helt fritt, insynsskyddat och har sol stor del av dagen.
I anslutning till vardagsrummet ligger ytterligare ett allrum eller sovrum som vetter mot uteplatsen.
Trivsamt kök som ligger mot entrén och uteplatsen. Bra arbetsytor och förvaring i köksskåpen.
Tre sovrum varav två med plats för dubbbelsäng och garderober, två av rummen har fönster mot atriumgården.
Badrum med dusch, kakel på väggar och klinker på golvet. Gästtoalett i anslutning till hallen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 3 902 000 kr varav byggnadsvärde 2 093 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Tomträtt

Tomträttsavgäld: 16 776 kr/år t.o.m 2027-11-30. Avgäldsperiod: 10 år.

Energideklaration: Utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 32 600 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:4 000 kr/årUppvärmning:15 000 kr/årRenhållning:2 500 kr/årSamfällighet:8 000 kr/årFörsäkring:3 100 kr/år
Riktvärde, i samfällighetsavgiften ingår garage, v/a och områdesskötsel. Ett gemensamt utemilöprojekt för samfälligheten utfördes för ett år sedan där kostnaden betalas av på två år med 1 000kr per månad för varje hus. Nu är det ca ett år kvar tills kostnaden är betald.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Videlundsgatan 34, 421 65 Västra Frölunda. Göteborgs kommun.

Fastighetsbeteckning: Näset 26:25

Byggnadstyp: Radhus, 1 plan i souterräng. Byggår: 1977

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:Betong/tegelBjälklag:BetongFasad:TegelTakbeklädnad:Gummiduk med grus omlagt 2011Fönster:2-glasfönster och 3-glasfönsterUppvärmning:ElvärmeVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: Bredband: ADSL.

Storlek: Boarea 147 kvm. 6 rum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 255 kvm.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Näset GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning.

Planbestämmelser: Stadsplan Ändring Av Dp.

Tillträdesdag: 2021-04-30 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Näset

Eftersom Näset är en halvö, ett näs, finns havet nära till hands var du än bor. En kort promenad tar dig ner till saltstänkta klippor, mysiga badvikar och fina småbåtshamnar.

Näset har en varierad bebyggelse som främst består av villor och radhusområden.
I mitten av 1900-talet fanns här endast lantgårdar och mindre sommarstugor. Då var Näset ”landet” och storstaden låg långt bort. Idag är avståndet till stan inte långt. Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Näset är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. För den som vill motionera, finns många alternativ. Vid Åkeredsvallen har Näsets SK sin fotbollsverksamhet. Alldeles intill ligger Sportarenan med badminton-, tennis- och innebandyplaner samt gym. Vid Välen och Frölunda Torg finns ytterligare träningsanläggningar.

Näset är en marin miljö där båtliv pågår året om. Mitt på Näset ligger Valeberget. Härifrån har man en magnifik utsikt över den södra skärgården. En årlig tradition på Näset är att fira Valborg tillsammans uppe på Valeberget.

Näset inbjuder till ett behagligt och stadsnära boende alldeles vid havet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning