Snart till salu

Toppmodern lägenhet i populära Askegården

Philip Salomonsson
ansvarig mäklare

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kobbeslätten 6

2:a Askim

Kortfakta

Avgift:
3 316 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Kobbeslätten 6,
436 37 ASKIM

Lundin Värdering

Boka nu
Lundin
Lundin
Intresserad av denna bostad - Philip Salomonsson

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på philip.salomonsson@lundin.se.

Varmt välkomna till denna stilrena tvårummare belägen högt upp i huset på Kobbeslätten 6. Lägenheten erbjuder toppmodern inredning med tilltalande materialval så som genomgående ekparkett, kök från Ballingslöv och smakfullt helkaklat badrum. Fantastiskt trevlig bostad i lugnt område med närhet till det mesta - välkommen till ett hem att trivas i!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkommen upp till 4e våningen och in till hallen där vi möts av grå klinkers och plats för avhängning till höger. Längs med den avlånga hallen står fem platsbyggda garderober som sväljer det mesta.

Sovrum
Ekparketten tar över och leder in oss till bostadens stora sovrum där väggarna liksom resten av lägenhetens präglas av vita väggar. Sovrummet rymmer en stor säng med tillhörande möblemang.

Badrum
Vidare möts vi av det helkaklade badrummet som täcks av ljusgrå klinker följt av bred kakelplattor i vitt. Kombimaskin finns installerad under en praktisk tvättbänk följd av överskåp. Badrummet utrustas med wc, dusch med glasvägg, kommod, handdukstork och spegel.

Vardagsrum/Kök
En genomtänkt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök för att skapa sociala ytor för sällskapsliv. Den genomgående ljusa grundinredningen ger dina favoritmöbler och personliga inredningsdetaljer en extra chans att bona om och förvandla bostaden till ditt egna hem. Det öppna köket går i en härlig grå nyans med släta luckor och skåp. De goda förvaringsmöjligheterna betyder att köket inte bara har gott om plats för dina vänner utan även för köksredskap, kastruller och ingredienser. Köket utrustas med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro samt kyl och frys i rostfritt.
Från den öppna planlösningen finns utgången till den väl tilltagna balkongen där morgonkoppen har sin givna plats. Tack vare det höga läget ser vi över Sisjöns takåsar som möts av horisonten i öst.
Från entrén får vi inte heller glömma uteplatsen som vetter mot väst där solens strålar steker under en varm sommardag.

Närområdet
I Askegården är det nära till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Gillar du att träna? Flera träningsanläggningar hittar du enbart ett stenkast bort. Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats alldeles intill där ni snabbt tar er in till centrum.

Information Ekonomi

Avgift: 3 316 kr/mån. I avgiften ingår värme och grundutbud på tv från Comhem. El och vatten debiteras separat. Andel i föreningen är 1,8476%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 709 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, vatten/avlopp 260 kr/mån, och hushållsel 304 kr/mån.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör.
Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kobbegården 6:737.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 6-1308/1308.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6, hiss finns.

Byggår: 2020.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Övrigt: Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Information Förening

Förening: Brf Askkronan 2.
I föreningen finns 49 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: I Askegården bor du i en vacker grönska i moderna lägenheter, med närhet till natur, skog och bad. Här bygger Stena Fastigheter totalt 196 ljusa och trevliga lägenheter med öppen planlösning. Husen är byggda i tre etapper och varje etapp är en egen bostadsrättsförening. Brf Askkronan 2 omfattar 49 bostadsrätter med flera olika planlösningar.

Kommande/gjorda renoveringar: Då byggnaden färdigställdes 2020 finns inga gjorda eller planerade renoveringar.

Parkering: Föreningen har 40 platser till sitt förfogande i parkeringshuset där alla 40 för närvarande är uthyrda. Kösystem finns. I dagsläget är det endast möjligt att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Kostnaden för en parkeringsplats är 800kr i månaden.

Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning