Snart till salu

Välplanerad tvåa med härlig balkong i soligt västerläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Vårmånadsgatan 9

2:a Kortedala

Kortfakta

Avgift:
2 838 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
51 kvm
Våning:
1/4, ej hiss
Byggår:
1955
Adress:
Vårmånadsgatan 9,
415 43 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Snart finns en härlig tvåa belägen med närhet till Kortedalas grönska, en kort spårvagnsfärd till Göteborgs innerstad och en promenad bort till närmsta sjö. Med bevarade originaldetaljer från 50-talet så som hög takhöjd samt en slående vacker fiskbensparkett. Lägenheten är väldigt välplanerad och varje kvadratmeter fyller en tydlig funktion.

I Kortedala finner ni alla bekvämligheter man kan tänkas önska i form av livsmedelsbutiker, gym, apotek och ett rikt restaurangutbud. Här har ni heller aldrig långt till naturen, med skogen runt hörnet och en sjö endast ett stenkast bort är Kortedala en plats att trivas i.

Vid intresse är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Poya Sondosi.

Information Ekonomi

Avgift: 2 838 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,74214%. Andel av årsavgift är 1,74214%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Vårmånadsgatan 9, 415 43 GÖTEBORG. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1955

Lägenhetsnummer: 4

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4. Ej hiss.

Storlek: 2 rum. Boarea 51 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kortedala

Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!