Totalrenoverat och bästa utsikten i området

Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Klyfteråsen 41

Skintebo

Kortfakta

Pris/Bud:
5 495 000 kr
Rum:
6 rum
Boarea:
131 kvm
Byggår:
1975
Tomtarea:
92 kvm
Adress:
Klyfteråsen 41,
42735 Billdal

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta mig!
Välkommen att kontakta mig!

Beskrivning

Nu har vi glädjen att erbjuda en riktig pärla i Skintebo! Detta hus lämnar ingen besviken!
Unikt läge i området med utsikt mot naturen och med ett stenkast till intilliggande skog.
Tre inredda våningar ger plats för hela familjen. Närheten till havet, likväl som till service, kommunikationer, gym, butiker, restauranger med mera gör detta till en fantastisk plats att bo på. Välkommen!

Bostaden disponeras enligt följande:

Via mindre altan under tak når man den här pärlan i omåttligt attraktiva Skintebo!
Hall med gott om plats för kläder och skor. Skönt med golvvärme under det ljusgråa klinkergolvet. Vita väggar och välkomnande ljus atmosfär.
Köket är tidlöst och stilsäkert, och renoverades 2011. Vita snickerier, goda arbetsytor och plats för matbord och stolar intill fönstret.
I anslutning till köket ligger den separata tvättstugan renoverad 2011, även det med golv i ljusgrå ton och vita väggar. Moderna maskiner samt en extra frys, dessutom byttes varmvattenberedaren i samband med renoveringen.
Badrummet med dusch är helkaklat i sobra toner, mörkgrått golv och vita väggar. Även här finns golvvärme för maximal komfort.
Vardagsrummet badar i ljus då fönstren går från golv till tak. Ljust färgsatta väggar och slipad parkett behandlad med piplera vilket ger ett slitstarkt golv i grå ton.
Altan om ca 20 kvm i anslutning till gräsmatta, fruktträd och den spektakulära bergväggen som ramar in. En utsikt man aldrig ser sig mätt på som förändras utefter årstid.

En trappa upp ligger fyra rymliga sovrum, alla med snyggt enhetligt oljat parkettgolv. Dessutom finns här platsbyggd smart förvaring som möter familjens alla behov.
Badrummet är rymligt och renoverades av fackmän 2014. Dusch, snygg marockanskinspirerad klinker på golvet och kaklade väggar.

På översta våningsplan finns den nyinredda vinden. De ovanligt många och välplacerade fönstren ger en särskilt luftig och ljus ateljékänsla. Stilsäkert trägolv, vita väggar och platsbyggd separat förvaring. Ett rum med oändliga möjligheter.

Ett genomgående mycket välmående hem med ett särskilt vackert läge i området!
Välkommen att trivas!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 5 495 000 kr

Taxeringsvärde: 3 149 000 kr varav byggnadsvärde 1 693 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 13 pantbrev om sammanlagt 3 097 000 kr.

Energideklaration: Utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 37 445 kr/år. Personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:12 300 kr/årUppvärmning:5 700 kr/årSamfällighet:14 096 kr/årFörsäkring:5 349 kr/år
I samfällighetsavgiften ingår vatten/avlopp och renhållning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Klyfteråsen 41, 42735 Billdal. Göteborgs kommun.

Fastighetsbeteckning: Skintebo 2:543

Byggnadstyp: Radhus, 2 plan med inredd vind. Byggår: 1975

Byggnadssätt: Fasad:TräTakbeklädnad:Betongpannor, omlagt 2010Utv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:3-glas bytta 2007 i alla rum utom köketUppvärmning:Luft/luft, golvvärme hall och badrum samt oljefyllda elradiatorer. Ventilation:MekaniskVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Coaxial. Bredband: Fiber leverantör Bahnhof.

Storlek: Boarea 131 kvm. 6 rum. Areauppgifter enligt areamätning av besiktningsman. Taxeringen av huset uppger den tidigare arean utan inredd vind osv.

Tomt: Tomtarea 92 kvm.

Bilplats: 1 plats under tak i kallgarage med möjlighet att parkera även högst upp i garagen på onumrerade platser. Många platser i området.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Skintebo GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning.

Göteborg Skintebo GA:25 ändamål: Vägar.

Göteborg Skintebo GA:8 ändamål: Grönområden.

Planbestämmelser: Stadsplan.

Övrigt: Två förråd exteriört samt förråd i länga.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning