Såld

Fräsch bostad med stor sovalkov i populär förening

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Beryllgatan 54

1:a Tynnered

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 136 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
53,1 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1968-1969
Adress:
Beryllgatan 54,
426 59 VÄSTRA FRÖLUNDA

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu

Beskrivning

Två trappor upp hittar ni denna välplanerade 1a med stor sovalkov och balkong att förvärva på populära Beryllgatan. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Vardagsrummet är en ypperlig plats för umgänge i goda vänners lag. Ni erbjuds utöver det ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng , ett stilrent kök i ljusa färger med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter via en klädkammare i hallen. Ett extra plus är att parkeringsplats ingår i avgiften. Ett hem att trivas i!

Bostadens välplanerade kvadrat disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med klinker samt vita väggar. Gott om plats för fri avhängning för skor och ytterkläder samt fristående möblemang om så önskas.

Rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv, som är genomgående i hela bostaden, och väggarna är målade i vitt. God plats för vardagsrumsmöbel med tillhörande möblemang och även en möblerbar hörna invid fönsterpartiet. I öppen planlösning finner vi matplatsen som ligger i anslutning till köket. Här ryms ett matbord för ett sällskap på 4-5 personer. Här finner vi även utgången till den härliga balkongen med utsikt över den fina gården.

Från vardagsrummet når ni sovrummet som har strategiskt placerade fönster för att få in solljuset även till sovrummet. Parkettgolv på marken och väggarna är vita. Här finns god plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang.

Rymligt kök med skåpinredning i vitt, bänkskiva i trä samt svart kakel på väggen. Köket är utrustat med varmluftsugn med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt kombinerad kyl/frys. Gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor.

Av föreningen renoverat badrum i samband med stambytet 2010. Helkaklat i vitt med klinker i grått. Utrustat med wc-stol, handfat i kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork, duschhörna med vikbara väggar i klarglas samt tvätt pelare med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Praktisk klädkammare med god plats för förvaring i de platsbyggda lösningarna. Här finns även plats för fristående möblemang.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 136 kr/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och parkerings- eller garageplats. Föreningen har individuell debitering av varmvatten och el.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,15404%. Andel av årsavgift är 0,15404%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 455 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 200 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 100 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Kostnad för bostadsrättstillägg på hemförsäkring tillkommer på ca 600 per år, dvs 50 kr per månad. Kostnad för hushållsström är beroende på elkonsumtion samt antal personer i hushållet. Ligger uppskattningsvis på 200 kr per månad.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Beryllgatan 54, 426 59 VÄSTRA FRÖLUNDA. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1968-1969

Lägenhetsnummer: 28/1201

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 53,1 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträdesdag: 2021-09-01 00:00:00

Information Förening

Förening: HSB Brf Grevegården 314. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 444 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter (tomträtt) består av 6 st flerbostadshus och 2 parkeringsdäck. Byggnationen skedde åren 1968-1969. 6 st miljöhus för avfallshantering finns också.

Totala antalet lägenheter är 444 st. Totala antalet lokaler, som hyrs ut är 3 st. 13 pakeringsplatser hyrs ut som husvagnsplatser. Den totala lägenhetsytan är 33 655 kvm, total lokalyta är 877 kvm.

Öppettider: Expedition.
Helgfria måndagar 18.30-19.30 Tel: 031-29 40 57

Övrigt: Bra med kommunikationsmöjligheter till bland annat Frölunda Torg dit du tar dig med buss 50, 90, 91 eller 97. Direktbuss 50 till Brunnsparken, ca 15 min. Vardagar på dagen är det täta avgångar, minst var 15:e minut.

Föreningens ekonomi: 160401 sänktes avgifterna med 2% och då blev det istället individuell debitering av varmvatten och el.


Renoveringar: Stambyte påbörjat år 2009. Under 2009 påbörjades även byte av elinstallationer samt energisparande åtgärder. Porttelefon och nytt passersystem till trapphusen är också att installerat. Samtliga trapphus är uppfräschade genom målningsarbeten.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Vid Ganlet och i Fiskebäck finns både flera fina bad och ett naturskönt rekreationsområde.

I kvarteren runt Smycketorget och Opaltorget finns god närservice. Till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Vårdcentral, BVC och apotek finner man vid Opaltorget. Här ligger även Tynnereds kulturcentrum.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning