Välkommen till

Intagsgatan 9C

3:a Kålltorp

Underbar trea i obelånad förening Parkeringsplats ingår

Välkomna till en välplanerad trea med generös takhöjd, en stor dos bevarad charm och genomgående läge med fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum, lantligt kök med ljus matplats, två rymliga sovrum, bra förvaring samt helkaklat badrum med bubbelbadkar. Genomgående fina golv och neutral färgsättning. Här bor man i en välskött, skuldfri brf med låga avgifter och fantastisk gemenskap. Som ett extra plus har man tillgång till en egen parkering!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Golvet kläs av trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt. Redan i hallen slås man av den generösa takhöjden som bidrar med en känsla av rymd till hela bostaden.

Trivsamt kök som erbjuder gott om förvaring och har en ljus matplats invid fönstret. Köket har lantlig köksinredning i vitt som kombineras med bänkytor i massivt trä och vitt kakel i halvförband. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Golvet kläs av vitmålat massivt trä och väggarna kläs av vitmålad pärlspont. Rummet får även en fantastisk karaktär av den framknackade tegelväggen i original. I taket sitter infällda spotlights och ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp och bjuder på en vacker vy över den lugna innergården.

Lättmöblerat vardagsrum med fint ljuinsläpp från ett generöst fönsterparti. Rummet kan inredas med soffhörna och övrigt möblemang. Golvet kläs av trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt.

Lägenhetens största sovrum präglas av den vackra mönstrade tapeten Willow Boughs green från William Morris och har generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Fyra platsbyggda garderober med överskåp tar hand om klädförvaringen på bästa sätt. Golvet kläs av massivt trä i gran som bidrar med charm.

Det andra sovrummet är även det rymligt med plats för säng, arbetshörna och förvaringsmöbler som byrå eller garderober. Golvet kläs av trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och väggar i ljust beigea toner med fondparti i glasbetong. Inredningen består av wc, generös handfatskommod med både lådor och skåp, spegel med spotlights, väggfasta hyllor i trä, handdukstork, bubbelbadkar samt duschhörna med draperi. I taket sitter infällda spotlights.


En unik kombination av grönska och närheten till stadskärnan lockar allt fler till Kålltorp. Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar samt Skatås motionsanläggning och elljusspår. I närområdet finns dessutom all service man behöver. På Björcksgatan ligger den lokala matbutiken Ica Nära och på samma gata finns även en lokal kött- och charkbutik. Det är gångavstånd till Munkebäckstorget och Munkebäcksmotet med dess utbud av bland annat matbutiker, apotek, grönsakshandlare, bank, fiskbil, systembolag och gym. Bra kommunikationer med cykelvägar och närhet till både stombuss och spårvagnshållplats, spårvagn 1, 3 och buss 17, som tar er enkelt vidare tills stadens alla hörn. I området ligger även populära restauranger som Intil, East Kitchen och Ölstugan Tullen samt surdegsbageriet Lilla sur.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta