Såld

Radhuskänsla med tre sovrum och härlig solig uteplats

Ida Goding
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se

Lundin Torslanda

Med Lundin Torslanda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Noleredsvägen 22

4:a Torslanda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 245 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
83 kvm
Byggår:
2009
Adress:
Noleredsvägen 22,
423 32 Torslanda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till denna mysiga bostadsrätt från 2009 i centrala Torslanda. Ett välplanerat och modernt hem med radhuskänsla i ett av föreningens bästa lägen. Bostaden är i två plan med öppen planlösning, två badrum och en härlig uteplats i soligt läge. Kort sagt ett drömboende med allt man kan önska sig!

Bostaden disponeras enligt följande:

Man stiger in i en stor hall med flertalet garderober som praktiskt tar hand om ytterkläderna. På golvet ligger en grå filtmatta som sedan övergår i ekparkett som är genomgående för hela bostadsrätten och på hela bottenvåningen finns härlig golvvärme. Så fort man kliver in möts man av det härliga ljuset som bara flödar in genom de stora fönsterpartierna. I fönstren sitter lamellgardiner som ingår i köpet. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning och härifrån når ni även uteplatsen med insynsskyddat läge. Här kan ni njuta av solen många timmar och här finns även ett äppleträd. Vardagsrummet är stort och rymmer en större soffa och mediamöbel. Köket är stilrent och går i sobra färger med luckor i vitt med silvriga handtag. Bänkskivan är i svart granit och ovan sitter ett kakel i svart och ett stort runt fönster skänker härligt ljus till köket. Köket har spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I anslutning till köket kan man möblera med ett större köksbord för sex personer.

I anslutning till hallen finner ni bostadens ena badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Under trappen finns även ett praktiskt förråd för förvaring. Trappen är vitmålad med halkskydd i grått.

På övre plan hittar vi bostadens tre sovrum. Alla tre rummen har ekparkett och målade väggar. Det största sovrummet rymmer dubbelsäng, arbetshörna och annat möblemang om så önskas. Här finns garderober bakom skjutdörrar för förvaring. Tre stora fönster ger rikligt med ljus till rummet. De två mindre rummen passar perfekt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det ena har även det skjutdörrsgarderob och båda rummen kan möbleras med enkelsäng och arbetshörna. På övre plan hittar ni även det andra badrummet. Även detta är helkaklat i sobra färger med dusch, handfat med kommod, wc och tvättpelare.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 245 kr/månad. I avgiften ingår värme och vatten. I avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 314 kr för kabel-tv, telefoni och bredband (fiber 100 mb).

Andelstal: Andel i föreningen är 8,7%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 600 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 350 kr/månadFörsäkring: 250 kr/månad
Driftkostnader enligt schablon.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Noleredsvägen 22, 423 32 Torslanda. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2009

Lägenhetsnummer: C2

Storlek: 4 rum och kök varav 3 sovrum. Boarea 83 kvm. Enligt föreningens lägenhetsutdrag.

Tillträdesdag: 2021-06-28 00:00:00. Enligt överenskommelse

Information Förening

Förening: Brf Hangaren. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 12 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Hangaren. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och i föreningen finns 12 lägenheter.
Fastigheterna bebyggdes 2008-2009 och består av 3 bostadsrättshus. Fastighetens värdeår är 2009. Fastigheten är upplåten med tomträtt (10 års intervall, nuvarande avgäldsnivå gäller tom 2025-07-31).

Föreningens ekonomi: 2019 höjdes avgiften med 3%
2020 höjdes avgiften med 3%
2021 höjdes avgiften med 3 %

I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. (2021-03-05).
I avgiften ingår värme och vatten. Sedan tillkommer ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv, telefoni och bredband.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Nej

Försäkring: Fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar Göteborg.

Energideklaration: Utförd 2017-06-05. Energiprestanda 57 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: 2017 energideklarerades fastigheten och en OVK gjordes
2019 utfördes en taktvätt och ny sandlåda byggdes
2020 målades fasaderna om

Föreningen följer en underhållsplan. Man planerar att utföra en OVK och spola stammarna under 2021.

TV och bredband: Kabel-tv och bredband (fiber 100 mb) via Telia. Föreningen har ett gemensamt avtal för telefoni, kabel-TV och bredband som bekostas av medlemmarna med 314 kr/mån (tillkommer i avgiften som ett obligatoriskt tillägg).

Parkering: Till varje lägenhet finns möjlighet att hyra en p-plats för 375 kr/mån. Möjlighet till fler parkeringar finns och det finns även gott om besöksparkeringar i området.

Gemensamma utrymmen: Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 7 kvm .
Föreningen ansvarar själv för gräsklippning och skötseln i området. Vår och höst anordnas gemensamma städdagar.

Övrigt: I föreningen finns en gemensam studsmatta och en sandlåda.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Torslanda Centralt

I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning