Snart till salu

2:a Furulund – Etage med både terrass och balkong i västerläge

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Stubbvägen 4

Kortfakta

Avgift:
4 729 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
67 kvm
Våning:
4/4, hiss
Byggår:
1988
Adress:
Stubbvägen 4,
433 47 PARTILLE

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu
Alternativ planlösning - Stubbvägen 4
Alternativ planlösning - Stubbvägen 4

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

Den här bostaden besitter flera attraktiva egenskaper! Etage lägenhet med såväl terrass som balkong med skjutglaspartier i ett underbart västerläge med vyn ut mot den rofyllda och grönskande naturen. En tvåa på 67 kvm med tillgång till härliga uteplatser där en trevlig middag, ett glas eller en kopp kan avnjutas en ljummen sommarkväll.

Entréplan:
I hallen på entréplan möts ni av ett slående ljusinsläpp. Hallen har en praktisk utformning med en vägg som avgränsar hallen och ger möjligheter till klädförvaring.
Här finns även badrummet som anses välplanerat och inrett med vitt kakel där ett dekorativt parti utgörs i blå/gråton vilket matchas till linoleummattan på golvet. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp, handdukstork samt badkar. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Vi tar oss in till den öppna planlösningen med kök och vardagsrum i anslutning till terrassen. Vardagsrummet är rymligt att inreda med soffa, fåtölj, TV, byrå eller matsalsbord. Terassen har ett insynsskyddat västerläge där den rofyllda naturen ombonar bostaden och med möjlighet till odling i balkonglådor, vilket ger ett trevligt första intryck.

I anslutning finns köket från Marbodal. Det är ljust och stilrent med släta skåpsluckor och bra arbetsytor på den gråtonade/ sten imitation laminatskivan. Bra förvaringsmöjligheter utgörs av över- och underskåp. Vitvaror utgörs av induktionshäll, inbyggd kombinerad ugn/mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl (fullhöjd) och frys (halvhöjd) från Siemens. Köket är socialt och luftigt utformat, där middagar kan tillagas medan du umgås med gästerna i trivsam och nära anknytning. För att sedan duka upp ett långbord på den anslutande terrassen, en underbar tillgång!

Övre plan:
En trappa upp är platsen för återhämtning. Rymliga ytor medför sina fördelar med möjligheten att avgränsa ytan till två delar/rum. Ett sovrum-/alkov samt en TV-hörna att varva ner i vid. Från den här ytan finns en anslutande balkong i västerläge. En ljuvlig tillgång att koppla av vid på kvällen eller om bohaget skall vädras ut efter skönhetssömnen. Här finns även en extra ingång till bostaden, vilket är genomtänkt med tanke på att bostaden utgörs i etage.Underhåll och renoveringar:
2016-2018:
Kök – Marbodal.
Vitvaror – Köksvitvaror från Siemens. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Information Ekonomi

Avgift: 4 729 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten, Telia 3 play (kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbit/s samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften).

Andelstal: Andel i föreningen är 0,65709%. Andel av årsavgift är 0,65709%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 187 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 140 kr/månadFörsäkring: 47 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Stubbvägen 4, 433 47 PARTILLE. Partille kommun.

Fastighetsbeteckning: Skulltorp 1:308

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1988

Lägenhetsnummer: 91/1302

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4. Hiss finns. Bostaden utformas i etage, med entré vid tredje och fjärde våningsplan.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Balkong/Uteplats: Terrass och balkong i västerläge.

Övrigt: Förråd finns på entréplan.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB BRF Sandfallet i Partille. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 130 lägenheter och 3 lokaler.

Allmänt om föreningen: I natursköna Partille kommun strax öster om Göteborg, med närhet till Kåsjön och dess underbara natur med stora strövområden, ligger HSB Brf Sandfallet. Närmare bestämt vid Furulunds Centrum. Här finns en komplett grundskola, vårdcentral och närbutik, allt på bekvämt gångavstånd. På Stubbvägen 12 finns Sandfallets förskola, som är ett föräldrakooperativ. Utmärkta bussförbindelser med både Partille centrum och Göteborg, samt närhet till det stora shoppingcentrat Allum.

Föreningen består av 4 huskroppar med lägenheter i 4 våningsplan. Det finns hiss i samtliga trappuppgångar. Alla huskroppar har 3 trappuppgångar vardera. Husen kallas 1-4 och har adresserna:
Hus 1 - Grenvägen 7-11 Hus 2 - Grenvägen 1-5
Hus 3 - Stubbvägen 2-6 Hus 4 - Stubbvägen 8-12.
Lägenheterna varierar i storlek från 2 rum och kök på ca 56 m² till 5 rum och kök på ca 105 m² och fördelas enligt:
33 st 2 rok
55 st 3 rok
39 st 4 rok
3 st 5 rok
Till varje lägenhet hör en eller två stora terrasser. Det finns ett antal etagelägenheter i föreningen.

Styrelsen arbetar kontinuerligt med en långsiktig underhållsplan. Det avsätts årligen till underhållsfonden för att ha betryggande resurser för planerat underhåll, reparationer och eventuella oväntade händelser.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Göteborg.
Ekonomin är stabil och det avsätts årligen stora belopp till underhållsfonden samt gedigna amorteringar på fastighetens lån. Se årsredovisning för mer info.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: F - Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Utförd 2019-10-08. Energiprestanda 119 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Renoveringar: Utfört underhåll:
2018-2019
- Taken har besiktigats och bristfälligt material har bytts ut. Samtliga nitar på alla tak har bytts ut mot skruv. Vattenavrinningssystem baksida har bytts ut.
- Avlopp i lägenheterna har spolats.
- Soprum har målats om och ny belysning.
- De gemensamma lekytorna på förskolans område har förbättrats.
- Gaveln på hus 3 har reparerats och trasigt tegel har bytts ut.

Planerat underhåll:
2020 - kommer fasadrenoveringarna fortsätta, främst på hus 2 och 3.

TV och bredband: Föreningen är kollektivt ansluten till Telia 3 play. Detta innebär att tv (kanalpaket lagom), bredband (100/100 Mbit/s) samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Utrustningen (router och box) tillhör lägenheten. När man flyttar ut måste man säga upp sitt abonnemang, när man flyttar in måste man beställa abonnemang. Görs hos Telia på tel. 90200. Snabbare bredband går även att beställa hos Telia.

Parkering: I föreningen finns:
- Varmgarage 70 st (400 kr/mån).
- Kallgarageplatser 45 st i länga (300 kr/mån).
- P-platser 54 st (ca 150 kr/mån).
- Besöksparkering, föreningen har 16 st parkeringsplatser för besökande, 6 st med infart från Stubbvägen och 10 st med infart från Grenvägen.
- MC/moped, kontakta föreningens expedition för mer information.
Det är separata köer till garage- och parkeringsplatserna. För närvarande finns lediga parkerings- och garageplatser.

I varje hus finns speciella utrymmen för cyklar, barnvagnar och rullatorer.

Gemensamma utrymmen: - Föreningslokal (300kr).
- Sandfallet förskola (Stubbvägen 12) som är ett föräldrakooperativ. Kontakta föreståndaren på tel: 0725-22 82 71 för mer information.
Förskolans lekplatsen får användas av alla föreningens barn.
- Grovtvättstuga (Stubbvägen 8, 20kr/3h).
- Övernattningsrum (hus 4, 150-200kr/natt).
- Motionsrum och bastu (Stubbvägen 12).
- "Biblotek" (Stubbvägen 8).
- Solarium (Stubbvägen 10-12, 20kr/30min).
- Boulebana.
- Däckförråd (100 kr per bytes tillfälle).

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Alternativ planlösning - Stubbvägen 4
Alternativ planlösning - Stubbvägen 4