Snart till salu

40-tals pärla med bevarade originaldetaljer

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Guldpokalsgatan 5B

1:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
1 750 000 kr
Avgift:
2 362 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
36,5 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1946
Adress:
Guldpokalsgatan 5B,
417 12 GÖTEBORG

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu
Lundin
Lundin

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Välkomna till denna välplanerade etta på bästa läge i centrala Hisingen. Här bor man i lugna omgivningar i en trivsam och trygg HSB förening med god ekonomi.

Närhet till kommunikationer och inom några minuter nås både Backaplan och Centrala Göteborg. Fina naturområden erbjuds i närområdet såsom den ljuvliga Hisingsparken, Keillers Park samt Ramberget. Bravida Arena, Lundbybadet och gym finns på andra sidan gatan. På gångavstånd ligger det även ett par mataffärer, caféer, restauranger samt butiker. Området är expansivt och det byggs mycket nytt i närheten. Går allting enligt plan så kommer även Volvo Campus att växa fram i närheten inom en snar framtid och en linbana finnas som alternativt transportmedel

Lägenhetens 36,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Kök:
Stilrent kök som renoverats med byggåret i beaktning, vackert plankgolv samt djupa fönsterbrädor. Ett stort fönster bidrar med rikligt med solljus när det är dags för morgonkaffet.

Badrum:
Rymligt badrum med vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, handfat samt spegelskåp.

Allrum:
Öppet och luftigt allrum med en härlig takhöjd. Bevarat brädgolv samt stora fönsterpartier ger en härlig känsla av lugn.


Här bor du med närhet till alla bekvämligheter man kan tänkas önska. På 10 minuter är du i Göteborgs centrum och ett stenkast bort finner du Göteborgs bästa restaurangutbud samt gym i absoluta världsklass. Hisingen är Göteborgs mest expansiva område, på Guldpokalsgatan bor du i ett ostört läge när staden runt dig växer.

Välkommen till Guldpokalsgatan och välkommen hem!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 750 000 kr

Avgift: 2 362 kr/månad. Till avgiften tillkommen 65 kr för Internet samt 75 kr för Kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,51136%. Andel av årsavgift är 0,51136%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Guldpokalsgatan 5B, 417 12 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1946

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum. Boarea 36,5 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!