Såld

Trevlig villa i naturnära område

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Sandgången 7

Stensjön

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
197 kvm
Biarea:
28 kvm
Byggår:
1976
Tomtarea:
575 kvm
Adress:
Sandgången 7,
431 36 MÖLNDAL

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu

Beskrivning

Naturnära och vackert belägna Stensjön, ett område svårt att inte tycka om! Villan har tack vare sin funktion av de två våningsplanen bra förutsättningar för er som är en familj eller bara längtar efter att bosätta er i en villa med möjligheter i Mölndal. Här kommer ni bo med flertalet attraktiva egenskaper till grund där ni omges av faciliteter för vardagens behov. Den här villan är lätt att tycka om!

Villan är belägen längst in på en lugn gata och parkeringsmöjligheterna utgörs av en carport samt en uppfart i anslutning med plats för två fordon.

På entréplan nås huvudingången som har en möblerbar hall som övergår till ett allrum. Redan här ges en första hint av villans intention i den sociala regin. Ett härligt ljusinsläpp från väster skiner upp entréplanet redan vid välkomnandet i hallen.

Vardagsrummet har en tydlig karaktär för sällskapskvällar, trevliga middagar eller avkoppling efter en lång arbetsdag. I anslutning ligger villans balkong som är en utmärkt tillgång under de varma dagarna oavsett om det vankas gäster eller avkoppling i solen. Från vardagsrummet nås det rymliga köket med två anslutningar, där middagar tillagas medan gästerna känner en samhörighet eller läxläsning skall kombineras.

Vidare på entréplan finns ett bra disponerat sovrum som har en egen anslutning ut på balkongen och ett badrum. Eftersom entréplan har i nuläget en social utformning av sin funktion ges möjligheterna till att förändra det genom att utöka antalet rum.

På det nedre planet är det ytterligare två sovrum som inretts med förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober. Vidare finns det stora vardagsrummet på nedre planet är inrett med en öppen spis, vilket är en ljuvlig tillgång under de kalla dagarna om året att koppla av till knastret. Här ifrån finns även en anslutning ut till trädgården. Vidare igenom det nedre planet som i nuläget inreds med tvättstuga, spa-avdelning med jacuzzi, separat WC och förrådsutrymme. Tack vare fönster i flertalet av rummen upplevs det nedre planet som ljust. Här nere finns det ytor att inreda och forma utefter vad just ni är i behov av. Är det en gedigen tvättstuga, en större spa-avdelning eller bara ha möjligheten att fylla alla förråd med kanske idrottsartiklar?

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 4 745 000 kr varav byggnadsvärde 2 730 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2021-06-30. Energiprestanda 196 kWh/kvm och år. Energiklass F.

Driftkostnad: Totalt ca 43 413 kr/år. Personer i hushållet: 1.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:29 832 kr/årVatten/avlopp:4 150 kr/årRenhållning:2 910 kr/årFörsäkring:6 521 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Sandgången 7, 431 36 MÖLNDAL. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Stensjölid 2

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1 plan i souterräng. Byggår: 1976

Byggnadssätt: Grund:SouterrängStomme:Trä och murverkFasad:TräTakbeklädnad:BetongpannorFönster:3-glasfönster och 2-glas koppladeUppvärmning:Direktverkande elVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Storlek: Boarea 197 kvm.Biarea 28 kvm. 5 rum varav 3 sovrum. Areauppgifter enligt besiktningsman.

Tomt: Tomtarea 575 kvm. Balkong samt uteplats i sydvästläge som omges av grönska.

Bilplats: Carport och uppfart.

Renoveringar: Renoveringar och underhåll:
1999 - Utbyte av fönster.
2000-talet - Dränering av källaryttervägg, årtalet är okänt.
2012 - Diskmaskin från Miele.
2016:
- Taket renoverades, takpapp, läkt och betongpannor.
- Nya markiser inkl. styrenhet & fjärrkontroll.
- Målning av fasad.
- SMEG spis, fläkt och ugn.
- Miele kyl och frys i fullhöjd.
2017:
- Underhåll av balkong.
- Siemens tvätt- och torktumlare.
2019 - Ny WC-stol.

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan.

Tillträdesdag: 2021-10-13 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndal Stensjön

I området omkring Stensjön bor man såväl intill storslagen natur som nära storstadslivet. Här ligger vackra och välbesökta Gunnebo Slott, som uppfördes på 1700-talet av John Hall. Idag kan man, förutom att besöka slottet, njuta av köksträdgårdens skörd på den mysiga restaurangen och caféet samt vandra i de vackra omgivningarna. Vid både Stensjön och Rådasjön finns flera frilufts- och idrottsklubbar. Kommunikationerna till både Mölndals centrum och Göteborgs centrum är goda.

Planritning

Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning