Snart till salu

Väldisponerad fullträff med inredd vind

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Krokslätts Parkgata 63C

1:a Krokslätt

Kortfakta

Pris/Bud:
1 950 000 kr
Avgift:
2 046 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
31 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1955
Adress:
Krokslätts Parkgata 63C,
431 68 MÖLNDAL

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

Välkomna till denna mycket väldisponerade och mysiga enrummare i hjärtat av Krokslätt! Högst upp i huset välkomnas ni av denna charmiga bostad som indirekt levererar två rum tack vare den inredda och mysiga kattvinden. Bostaden levererar ljusa ytskikt och rikligt med ljusinsläpp från brett fönsterparti placerat i lägenhetens mitt. En inredd kattvind med charmiga takbjälkar som öppnar upp möjligheterna till ett avskilt sovrum, praktiskt kök med takfönster och helkaklat badrum.

Här bor ni i i ett lugnt och stillsamt område med direkt närhet till kommunikationer som på ett par minuter tar er in till stadspulsen och allt som Göteborg har att erbjuda. Krokslätt är ett område med blandad bebyggelse av både nya moderna bostäder som blandas med fastigheter av äldre charm. I närområdet finns servicebutik och flera matställen. Cykeln tar dig smidigt bort till det mesta, så som Chalmers och är ni träningsintresserade finns gymmet i närheten och dessutom Safjällets naturreservat.

Välkomna!

Hall: En rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläderna. Golven präglas av klinker och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum: Ekparketten tar över golvet och leder in oss i det stora och rymliga vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp tack vara det breda fönsterpartiet som är placerat i lägenhetens mitt. De ljusa tonerna på väggarna ger utrymme att möblera efter era favoritmöbler. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord.

Kattvind: Den charmigt inredda vinden med synliga bjälklag i vitt ger mysighetsfaktorn 10 poäng och gör att denna etta praktiskt taget öppnat upp för ett rum till. Här finns också plats med mindre avlastningsbord och in i vinden finns gott om utrymme till förvaring.

Kök: Till vänster om hallen finner vi det mindre, men mycket praktiska köket som lyses upp tack vare det fina takfönstret. Köket renoverades under 2015 och går i vita nyanser som öppnar upp möjligheten till den matglade att tillaga rätter av högsta kvalité! Köket inreds med ugn, induktionshäll, fläkt samt kyl och frys och inte att glömma, diskmaskin givetvis!

Badrum: Helkaklat badrum klätt i en härlig rosa färg. Badrummet utrustas med wc, badkar, kommod och spegelskåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 950 000 kr

Avgift: 2 046 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,66547%. Andel av årsavgift är 0,66547%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 342 kr/månad. Antal personer i hushållet: 1.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 197 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Krokslätts Parkgata 63C, 431 68 MÖLNDAL. Mölndals kommun.

Fastighetsbeteckning: Noshörningen 14

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1955

Lägenhetsnummer: 94/1301

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum. Boarea 31 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren. Kattvindens yta är ca 12 kvm golvyta. Uppmätt av lekman.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB Brf Sörgårdshus i Mölndal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 94 lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Sörgårdshus i Mölndal äger och förvaltar fastigheterna Noshörningen 8 och Noshörningen 14. Föreningens fastigheter bebyggdes 1954-1955. Föreningen består av 94 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Till byggnaderna hör också 46 st parkeringsplatser och 13 st garage som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Mölndal och Primär fastighetsförvaltning sköter fastighetsskötseln.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: F - Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Utförd 2019-04-10. Energiprestanda 110 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: Utförda renoveringar och underhåll:
1989 - Utfördes ROT-renovering.
2012-2013 - Dränerades fastigheterna.
2019:
- Projekt med att glasa in balkonger är slutfört.
- Samtliga trappuppgångar är ommålade.
- Nytt passagesystem är installerat.
- Föreningen har bytt förvaltningspartner från Primär till HSB.
- Laddstolpar för elbilar - Styrelsen undersöker möjligheterna att installera laddstolpar för elbilar vid några parkeringsplatser.

TV och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Com Hem avseende bredband 300 Mbit/s och telefoni (samtalstaxa tillkommer). Som är inkluderat i månadsavgiften.

Parkering: Parkeringsplats - Föreningar förfogar över 46 st parkeringsplatser och är belägna intill fastigheterna längsmed Krokslätts Parkgata och Kämpegatan.
Garage - Förfogar över 13 st garage som hyrs ut till föreningens medlemmar.

I de fall efterfrågan på P-platser eller garage inte kan tillfredsställas, upprättas kölistor. På grund av hög beläggning tillåts endast en P-plats per hushåll vid nyuthyrning. Uthyrningar av P-platser och garage handhas av suppleant Ida Hvitlock Hedlund.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor - Hus 67 och 69 har vardera tvättstugor för både normal hushållstvätt och grovtvätt. Hus 63 är utrustat med en tvättstuga för hushållstvätt. Tvättstugorna förväntas hållas städade av de medlemmar som nyttjar dem. Städutrustning finns tillgänglig i tvättstugorna.
Skänkeshörna - I mangelrummet i hus 67 finns en skänkeshörna, där hela och fungerande saker kan lämnas och hämtas.
Hushållssopor - Utanför hus 63 och hus 69 finns kärl för sortering.
Städdagar - Föreningen anordnar två gemensamma städdagar per år.
Uteplats - Föreningen förfogar över två uteplatser, en bredvid hus 63 och en mellan hus 67 och hus 69. Dessa är fritt tillgängliga att använda för föreningens medlemmar, inklusive grillutrustning.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning