Såld

Stor balkong med fri utsikt och öppen planlösning

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Önneredsvägen 116

4:a Önnered

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 769 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
93 kvm
Våning:
2/3, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Önneredsvägen 116,
421 59 VÄSTRA FRÖLUNDA

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu finns det chans för er att förvärva en nyproducerad bostad 2020 med stora sociala ytor i Brf Önneredsbodarna. Bostaden har modern och hög standard där säljarna har valt att uppgradera standardutförandet med lite extra tillval. Öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter - välkommen!

En större fyra med goda förvaringsmöjligheter producerad 2020. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den rymliga balkongen som tack vare bostadens läge har fri sikt i soligt söderläge. Utmärkt plats för ett glas med förfriskningar under varma sommardagar. Rofyllda sovrum, gästtoalett och till sist ett helkaklat badrum intill hallen med en både tvätt och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Vattenburen golvvärme i alla rum. En premium bostad att trivas i!

Önnered är optimalt placerat i Västra Göteborg. Allt ni kan tänkas behöva i shopping finner ni på Frölunda torg bara några minuter bort. För er som vill åka in till city för shopping i Nordstan så har ni goda kommunikationer via spårvagn och bussar med ca 25 min till centralstationen. Ett ypperligt läge med närhet till natur och bad vid Askimsbadet och Näset till Önnered, Fiskebäck och Saltholmen.


Här bor ni i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser. Lägenheten om sina 93 kvm är disponerad enligt följande:

Hjärtligt välkomna in i hallen med plats för av hängning samt extra toalett med golvvärme direkt till vänster. Bostadens ägare valde det exklusivare paketet trend vid köpet och har genomgående parkettgolv i bostaden förutom i hallen där vi finner ett klinkergolv.

Efter hallen så kommer bostadens tre sovrum på rad. Fridfyllda sovrum med plats för garderober, dubbelsäng och tillhörande avlastningsmöbler. Master bedroom har även en garderobsvägg med extra förvaring. Fönster i alla tre rummen bjuder på rikligt med ljusinsläpp.

Vardagsrum och köksdelen går i en öppen härlig planlösning, där man valt ett modernt kök från Vedum med ljusa detaljer - Trend heter den övergripande stilen på lägenheten. Lister samt väggarna går i en ljusare ton och på golvet ligger den återkommande parketten. Köket är optimalt planerat med goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullstorlek. En rymlig köksö binder ihop köket med matplats och vardagsrum.

Från denna del av bostaden når ni också den balkongen. Här finner ni plats för grill, minst två stolar och serveringsbord för att kunna sitta ned och njuta av tillvaron och det soliga söderläget.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med stilrena materialval. Inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas, golvvärme samt en tvätt hörna med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 769 kr/månad. I avgiften ingår vatten och värme.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,84191%. Andel av årsavgift är 1,90796%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 450 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 250 kr/månadFörsäkring: 200 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Önneredsvägen 116, 421 59 VÄSTRA FRÖLUNDA. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 12123

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3. Hiss finns.

Storlek: 4 rum varav 3 sovrum. Boarea 93 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträdesdag: 2021-07-14 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Önneredsbodarna. Föreningen är en bostadsrättsförening.

TV och bredband: TV: Comhem. Bredband: Fiber via Comhem.

Parkering: Det finns i dagsläget lediga parkeringar 2021-02-25.
Parkeringsgarage under fastigheten som du kan nå med hiss där 52 platser finns (separat kö), samt 12st parkeringsplatser utomhus i närheten av huset.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Önnered

Önnered är ett stadsnära område med vackra omgivningar. Området är ett gammalt jordbruks- och fiskesamhälle, vilket märks än idag när man besöker Önnereds hamn eller promenerar upp till Olles gård. Gården med anor från 1700-talet, är en rest av Önnereds by och förvaltas idag av Önnereds Kulturförening.

Här består bebyggelsen av en blandning av moderna villor och radhus i olika stilar. I området finns flera förskolor och två grundskolor; Högenskolan och Önneredsskolan.
Trevlig närservice finner man i Önneredsbodarna som rymmer mysiga butiker, pizzeria, frisör och hudvårdssalong. Flera mataffärer ligger på nära avstånd.

Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Genom Önnered och utmed havet går flera gång- och cykelvägar samt motionsslingor. Det finns flera föreningar i området med verksamheter inom exempelvis handboll, fotboll och sjöscouting. I Åkered och i närheten av Frölunda Torg ligger gym- och idrottsanläggningar.

Ett vackert promenadstråk utgår från Önnereds Brygga. Härifrån kan man promenera längs Eskils kanal, charmigt kantad av ett myller av sjöbodar och bryggor. Strax innan man kommer fram till Fiskebäcks hamn finns ett naturskönt rekreationsområde. Sommartid badas det vid badplatserna Ganlet och Rörvik.

Önnereds trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning