Välkommen till

Hackspettsgatan 12

3,5:a Örgryte

Vindslägenhet med balkong och fin utsikt

Härlig vindslägenhet uppe på Hackspettsgatan med utsikt ner över trädgårdar och hela vägen till stan. Här uppe bor ni nära lugnet och naturen. Hela lägenheten är nyrenoverad, så bara att flytta in och njuta. Nytt kök, badrum, ny el och fina ytskikt. Vitt kök med rostfria maskiner och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här bjuds det på en härlig utsikt utan insyn. Takbjälkar med inbyggd belysning och dessutom balkong i söderläge! 2-3 sovrum, varav ett master-bedroom. Mycket bra förvaring i lägenheten där man utnyttjat vindarna. I badrummet är det helkaklat med golvvärme och egen tvättpelare.

Väl underhållen fastighet och föreningen är skuldfri!

Bo i ett rogivande område med omedelbar närhet till naturen, löparspår, golfbanan och ändå nära till stan. Gemensam trädgård med uteplats, grillplats och fruktträd. Gratis parkering på gatan. Varmt välkomna att boka er på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hall:
Vi tar trappan upp till denna vindsvåning, det finns plats för avhängning i både trappuppgång och övre hallen. Bra med förvaring finns i anslutning till hallen via kattvinden. Fin parkett ligger genomgående i lägenheten. Vita ytskikt likaså.

Vardagsrum:
Det stora vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och är lägenhetens hjärta. Här finns en magnifik utsikt över staden och områdets trädgårdar. Det höga läget bjuder på utsikt utan insyn. Fina ytskikt och parkettgolv, plats för både matbord och soffgrupp. Utgång till balkong i söderläge!

Kök:
Fint kök, nytt med nya maskiner. Det vita köket bryts snygg av med mörk bänkskiva. Kyl/frys (Siemens), varmluftugn, micro, diskmaskin finns också på plats.

Sovrum:
Sovrummen är lika fina med vita ytskikt och parkettgolv. Det stora sovrummet ligger rofyllt mot skogen och är tyst och svalt. Bra med förvaring i anslutning till detta. De två andra rummen har plats för säng och tillhörande möblemang. Också lämpliga som arbetsrum eller barnrum.

Badrum:
Nytt och fräscht, helkaklat och med egen tvättpelare. Bosch Serie 4 tvättmaskin och torktumlare. Dusch med vikbara dörrar, wc, handfat och spegel.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta