Välkommen till

De Geersgatan 8

De Geersgatan 8
2:a Lunden

En lägenhet i absoluta toppskick med balkong

Välkomna till De Geersgatan 8 och denna superläckra drömlägenhet! Här erbjuds ni väldisponerade kvadratmeter och tidlösa materialval. Lägenheten har genomgående ljusa och enhetliga ytskikt vilket bjuder in till egen inredning och gör det enkelt för er att sätta en egen prägel i bostaden. Ni erbjuds en väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett nyrenoverat kök från 2017 med tidlösa och stilrena materialval. I vardagsrummet har man låtit sätta upp en glasspaljévägg som inte bara bidrar med karaktär till bostaden utan även delar upp så ni får ett separat sovrum. Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga balkong med förmiddagssol. Sist men inte minst erbjuds ni ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambyte under 2015, förberett för tvättmaskin. Här är det bara till att flytta in och njuta!

Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av mysiga butiker, mataffärer, caféer, konditori och inte minst stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen. Lockar skön natur, motion eller bad så ligger Delsjöområdet på bekvämt gångavstånd.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Bostadens 43 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i hallen där golvet är belagt med ett praktiskt klinkergolv tillsammans med vitmålade väggar. Fri avhängning har ni direkt till er vänster och en skjutdörrsgarderob erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.

I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens nyrenoverade kök. Ett tidlöst och stilrent kök där skåpsluckor och lådor går i vitt tillsammans med svarta läderhandtag. Ovanför den mörka bänkskivan som gör ett snyggt avbrott sitter vitt liggande kakel. Köksutrustningen består av spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i behaglig arbetshöjd, diskmaskin samt kyl/frys. Ett matbord med fyra stolar har en självklar plats invid väggen. Dubbelfönstret bidrar med ett behagligt ljusinsläpp i rummet. På golvet ligger vitbetsat laminat i ek-imitation.

Mysigt och harmoniskt vardagsrum där spaljéglasväggen i svart ger karaktär till rummet och bostaden. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv-möbel. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong med förmiddagssol. Bakom den karaktäristiska glasspaljéväggen finner ni sovrummet med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöblemang. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck vilket även bidrar till känslan av rymd. Det ljusa och enhetliga ytskikten återfinns här och skapar en neutral bas att inreda efter. Underliggande fiskbensparkett.

Tidlöst helkaklat badrum som renoverades i samband med stambyte 2015. På golvet har ni grått klinker tillsammans med vitt kakel på väggarna med avbrott för ett fondparti som matchar klinkergolvet. Inredningen består av wc, vit handfatskommod, spegelskåp med undersittande spotlights, handdukstork, duschhörna med dörrar i klarglas, samt ett praktiskt fönster som även bidrar med ljusinsläpp i rummet. Förberett för tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta