Välkommen till

Brödragatan 6 A

Brödragatan 6 A

Underbart bostadsrättsparhus mitt i Bö Örgryte

Välkommen till detta unika och fantastisk trevliga bostadsrättsparhus belägen på gemytliga Brödragatan i Bö-Örgryte. Huset färdigställdes 2005 och erbjuder härliga ljusa ytor, fyra väl tilltagna sovrum, stort badrum, tvättstuga och direkt utgång från köket till trädgården och uteplatsen. Läget är underbart och här erbjuds ett särdeles trevligt boende i ett rofyllt område med naturen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns Skatås och Delsjön åt ena hållet och stadens puls åt det andra. Brf Kopparormen erbjuder också en gästlägenhet när vänner och familj kommer på besök samt en bastu och fristående cykelförråd. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats. Söker du ett lättskött boende med villakänsla är Brödragatan 6 A perfekt!

Läs hela beskrivningen
Anne
ansvarig mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anne
ansvarig mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rymlig entré med en vacker designtrappa i ek och stål upp till övre plan. Generös plats för avhängning i flera garderober. I taket sitter dimbara spotlights. Längst in i entréhallen finns en tvättstuga med väggskåp, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid tvättstugan finns en gäst wc med golvvärme och med utrustning från Damixa och italienska Catalano.
Mot sydväst ligger köket från danska JKE Design med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket har man utsikt över Brödragatans Charmiga villor och grönskande trädgårdar. Ovanför bänken sitter tidlöst vitt kakel. En bardisk av Corian med stor arbetsyta avgränsar köket från vardagsrummet. Här finns också en integrerad vinkyl från Siemens. Mellan bardisken och köket finns plats för ett matbord för 8-10 personer. Härligt ljusinsläpp från dubbla altandörrar ut mot trädgården. Under sommarhalvåret utgör den egna uteplatsen en underbar förlängning av vardagsrummet, och här njuter man av solen från lunch till en bit in på kvällen. Uteplatsen är stensatt, och det finns utrymme för trädgårdsmöbler. Utanför breder en gemensam gräsmatta ut sig.
Ljuset strålar in genom de höga fönstren i vardagsrummet. Här ryms det plats för en stor soffgrupp. Härligt social planlösning med anslutningen till köket. Hela entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme.
Vi tar trappan upp till övre plan där du hittar tre väl tilltagna sovrum, en hall som passar perfekt för en tv-hörna eller kontorsplats samt utgång till balkongen som ligger i söderläge. Badrummet är rymligt med dubbla kranar och kommod från Fonte samt en rejäl dusch i ena änden och badkar i andra.
Vi tar ytterligare en trappa upp till den inredda vinden som erbjuder en mysig tv hörna och ett sovrum. Det perfekta tonårsrummet!


Välkommen!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta