Välkommen till

Lagerströmsplatsen 4

3:a Olskroken

Totalrenoverad 2016, insynsskyddat läge & balkong mot Gubberoparken

I mysiga Olskroken, med direkt närhet till Gubberoparken, finner ni denna välplanerade trea som har totalrenoverats under 2016 med genomgående tidlösa materialval. Lägenheten har ett insynsskyddat läge näst högst upp i huset med fönster i två väderstreck och balkong mot grönskande Gubberoparken. Trevliga sällskapsytor i öppen planlösning och välplanerat kök med köksinredning från Marbodal. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter och lugnt läge mot Gubberoparken. Modernt helkaklat badrum med tvättpelare.

I Olskroken bor ni med närhet till det trevliga Olskrokstorget. Här finns matbutik, bageri, fruktaffär, apotek - ja det mesta ni kan tänkas behöva. Trevlig torghandel och restauranger gör området till en levande stadsdel. Gubberoparken ligger alldeles bredvid och där kan ni njuta av en skön stund i solen. Det är även nära till Delsjöns naturreservat och Skatås. Lockar storstadspulsen tar ni er enkelt till centrum med spårvagn eller buss från Olskrokstorget. Ni kan även promenera eller cykla in till stan.

Läs hela beskrivningen
Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten som har totalrenoverats under 2016 disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning. I taket sitter infällda spotlights. Lägenheten har genomgående vitpigmenterat brädgolv och vitmålade väggar.

Trevliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här kan man inreda med en soffa och matsalsbord. Fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Nyrenoverat kök med klassiska materialval samt utrustning i rostfritt och integrerat utförande. Marbodalkök i vitt med bänkytor i ek och vitt kakel. Arbetsytorna belyses av infällda spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll (Bosch), fläkt (Whirlppol), inbyggnadsugn (Bosch), inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin (Whirlpool) samt kyl med frys (LG).

Lägenheten har två sovrum med fönster mot lugna och grönskande Gubberoparken. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt dubbeldörrar ut till en härlig balkong. Rummet präglas av en klassisk mönstrad fondtapet från Mullberry.

Det mindre sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar. Fin fondvägg i vitmålad liggande träpanel. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar med ett fondparti i grafiskt mönstrat kakel. Badrummet har behaglig golvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med infälld belysning, handdukstork, duschhörna med vikdörrar i glas samt både taksil och handdusch. I badrummet finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. I taket sitter infällda spotlights.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Olskroken

Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta