Välkommen till

Nordostpassagen 37

Nordostpassagen 37
2:a Linnéstaden

Ljus och välplanerad bostad med balkong

Hjärtligt välkomna till Nordostpassagen 37 i populära Linnéstaden! Nu har ni chansen att förvärva denna ljusa och trevliga tvåa. Ni erbjuds ett stort kök med allt ni kan tänkas behöva och en matplats för minst fyra personer. Ett stort och socialt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Den härliga balkongen finner ni intill det lugna sovrummet, som också bjuder på goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här är det bara till att flytta in och njuta av tillvaron.

I Linné bor ni mycket centralt, med närhet till restauranger och mysiga kaféer. Mysiga motionsspår i Slottsskogen ligger på ett bekvämt gångavstånd och bra kommunikationen med buss 60 till centrum.

Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 59 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Till er höger finner ni plats för fri avhängning av ytterkläder och skor. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger praktiskt klinkergolv i en mörk nyans.

Bostadens kök bjuder in till härlig matlagning. Ni har gott om plats för förvaring i flertalet över- och underskåp. Inredningen går i vitt med släta köksluckor med mörk mosaik ovan den mörka kompaktlaminatbänkskivan. Utrustningen består av spishäll med inbyggd ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och ett matsalsbord för minst fyra gäster har en given plats intill fönstret. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett parkettgolv i termobehandlad ask.

Vardagsrummet är en plats för socialt umgänge i goda vänners lag. Här kan ni möblera med en större soffgrupp med tillhörande möblemang om så önskas. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Väggarna är målade i vitt och på golvet återfinns parkettgolvet.

Bostadens sovrum är en plats för avkoppling. Gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet har ni tillgång till en klädkammare där ni kan förvara kläderna på bästa sätt. Väggarna är målade i vitt och på golvet har ni ett klickgolv i björk. Från sovrummet når ni även bostadens balkong. Möblera med bord och stolar, sitt ned och avnjut en god frukost eller en kopp te under kvällen.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golv. Duschhörnan har mörkgrått kakel på vägg som bryter av på ett fint sätt. Utrustningen består av WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork och en egen tvättmaskin inkopplad.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta