Välkommen till

Vaktmästaregången 3

Vaktmästaregången 3
2:a Masthugget

Ljus och fin tvåa med mysig balkong

Hjärtligt välkomna till Vaktmästaregången 3 i populära Masthugget! I Sveriges största bostadsrättsförening har ni nu chansen att förvärva denna ljusa och mycket trevliga tvåa med balkong. Ett perfekt boende med genomgående fina ytskikt och stor balkong. Bostaden bjuder på ett stort kök med plats för middagsgäster och vardagsrummet är en utmärkt plats för socialt umgänge i goda vänners lag samt ett tidlöst helkaklat badrum. Ett mycket bra sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderober samt klädkammare. Ett modernt boende där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron. Bostaden säljs av Brf Masthugget.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En mycket välmående förening med god och stabil ekonomi tack vare sin storlek. Föreningen erbjuder bekvämligheter och fördelar ut över det vanliga, det finns gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri - och målarlokal, gym med bastu och festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och hamninloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 67,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i den ljusa och rymliga hallen. Direkt till er höger finns det gott om förvaringsmöjligheter i tre garderober och ytterligare en hatthylla för förvaring av ytterkläderna. Ni kan även få plats med en mindre möblering om ni så önskar. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ljust parkettgolv.

Vardagsrummet är en plats för socialt umgänge i goda vänner lag. Möblera med soffgrupp och tillhörande möblering samt matsalsbord för 4 till 6 gäster för att disponera ytan på bästa sätt. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ljus parkett. Från vardagsrummet når ni även bostadens härliga balkong. Här kan ni möblera med bord och stolar för att kunna sitta ned och avnjuta en härlig frukost eller en kopp te på kvällen. Ni har utsikt ner över gatan och det mysiga området med ett populärt bageri som granne.

Bostadens kök bjuder in till härlig matlagning där alla kan vara med och skapa en magisk middag tillsammans. Det finns gott om plats för köksredskapen i kökets många över - och underskåp. Inredningen går i vitt med vitt kakel ovan den rostfria bänkskivan. Utrustningen består av spis med ugn, köksfläkt och fullstor kyl med en mindre frys bredvid. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och ett matbord med 6 tillhörande gäster har en självklar plats intill. Väggarna är målade i vitt och även här ligger en ljus parkett.

Sovrummet är en plats för avkoppling. Här har ni gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblering och förvaringen av kläder görs bäst i klädkammaren som ligger intill sovrummet. Fönsterpartier låter ljuset spegla i de vitmålade väggarna som ger en härlig rymd. På golvet ligger det ljus parkett.

Det helkaklade badrummet har en tidlösa materialval och inredning. Väggarna är kaklat i vitt och på golvet ligger klinker i mörkgrått. Utrustningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp, handdukstork och ett badkar. Perfekt nu för kyliga vinterkvällar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta