Välkommen till

Vaktmästaregången 3

Vaktmästaregången 3
2:a Masthugget

Trevlig tvåa i populär förening

Hjärtligt välkomna till Vaktmästaregången 3 i populära Masthugget! I Sveriges största bostadsrättsförening har ni nu chansen att förvärva denna ljusa och mycket trevliga tvåa. Ett perfekt boende med genomgående ljusa ytskikt som lämnar en neutral bas för er att inreda efter. Bostaden erbjuder ett stort kök med plats för middagsgäster. Vardagsrummet är en utmärkt plats för socialt umgänge i goda vänners lag. Ett mycket bra sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i garderober. Till sist har ni ett tidlöst helkaklat badrum. Här har ni ett modernt boende där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En mycket välmående förening med god och stabil ekonomi tack vare sin storlek. Föreningen erbjuder bekvämligheter och fördelar ut över det vanliga, det finns gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri - och målarlokal, gym med bastu och festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och hamninloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 61,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymliga hall med plats för fri avhänging av ytterkläder samt skor direkt till er vänster. Ytterligare förvaring erbjuds i två garderober. Ni kan möblera med avlastningsbord om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett snyggt trägolv.

Vardagsrummet är en utmärkt plats för socialt umgänge i goda vänners lag. Möblera gärna med en större soffgrupp med tillhörande möblering för att nyttja ytan på bästa sätt. Möjlighet till matbord för minst fyra personer finns också. De stora fönsterpartierna bjuder på ett härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de ljusa väggarna. På golvet ligger fin ekparkett i Holländskt mönster.

Bostadens kök bjuder in till härlig matlagning tillsammans med vänner och familj. Vardagsrummet och köket har en delvis öppen planlösning som ger en härlig rymd i rummet. Köksinredningen går i svart med släta köksluckor. Ovan den vita bänkskivan i laminat sitter ljusblå mosaik som ger en stilren känsla. Det finns gott om förvaringsmöjligheter för köksredskapen i kökets över- och underskåp. Utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, köksfläkt samt en kombinerad kyl och frys. På golvet ligger snygg laminat i en mörkare ton och väggarna är målade i vitt. Intill fönsterpartiet har ett matbord för minst fyra en självklar plats.

Sovrummet inger ett härligt lugn. Här kan ni möblera med en dubbelsäng och tillhörande sängbord utan att ta för mycket anspråk av ytan. Gott om förvaring av kläder finns i två skjutdörrsgarderober. Väggarna är målade i vitt och på golvet återfinns det snygga trägolvet.

Bostadens badrum är helkaklat med vitt kakel på vägg och ljusgrått klinker på golv. Utrustningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp och en duschavdelning med badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta