Välkommen till

Krokslätts Parkgata 9

Krokslätts Parkgata 9
2:a Krokslätt

Trivsam och modern tvåa med balkong i söderläge

Välkomna till Krokslätts Parkgata 9 och denna trivsamma bostad bara ett stenkast från Göteborgs stadskärna! Ni erbjuds en social planlösning med väl tilltagna rum att trivas i såsom ett ljust kök som passar den som gillar att laga mat. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån når ni även bostadens härliga balkong med direkt tillgång till den grönskande innergården med grillmöjligheter. Till sist har ni ett rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i fyra garderober samt ett helkaklat badrum med dusch, kombimaskin samt golvvärme.

Här bor ni med kanonläge i populärt område med närhet till kommunikationer, naturområden, Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers.

Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 52 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och möblerbar hall med god överblick över bostaden. Plats för fri avhängning har ni direkt till er vänster och en platsbyggd garderob erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett massivt och stilrent plankgolv. Väggarna är målade i vitt.

Härligt kök som renoverades under 2014. Förvaring möjliggörs genom flertalet över- och underskåp i vitt med speglar och rostfria beslag. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i behaglig arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Ett matbord har sin självklara placering intill väggen med plats för fyra stolar. Väggarna är målade i en fin grå ton och på golvet återfinns det stilrena plankgolvet.

I vardagsrummet får enkelt en större soffgrupp plats med tillhörande möblemang. Under fötterna ligger det charmiga plankgolvet som skapar en mysig och ombonad känsla tillsammans med vita väggar. Härifrån tar ni er även ut på bostadens balkong i perfekt söderläge med direkt tillgång till den gemensamma grönskande innergården med utemöbler och grillplats.

Väl tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Kläderna förvarar ni på bästa sätt i fyra garderober med goda förvaringsmöjligheter. Väggarna går i en härlig grön ton och golvet är belagt med det massiva plankgolvet.

Helkaklat badrum som även det renoverades under 2014. På golvet har ni grått klinkergolv i kombination med vitt kakel på väggarna. Inredningen består av en wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med dörrar i klarglas, handdukstork, kombimaskin samt en härlig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Krokslätt

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas.

I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Både Mölndals centrum och Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. I närområdet finns butiker och matställen och Mölndals Galleria med sitt breda utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym finns på nära håll. Utmed Mölndalsvägen ligger dessutom flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd.

Örgryte koloniträdgårdar är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor.

På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker,
som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta