Såld

Stilren och ljus lägenhet från 2013 med balkong och hiss

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Transistorgatan 19

2:a Järnbrott

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 525 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
52 kvm
Våning:
2, hiss
Byggår:
2013
Adress:
Transistorgatan 19,
421 35 Västra Frölunda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Modern och genomtänkt lägenhet med härlig karaktär, social planlösning och tidlösa materialval med hög standard. Lägenheten har genomgående ljusa materialval. Trevliga sällskapsytor i öppen planlösning, stort sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt riktigt bra förvaringsmöjligheter i en walk-in-closet samt garderobsvägg.

Här har du promenadavstånd till kommunikationer, Frölunda Torg köpcentrum och Ruddalens motionsområde. Mataffär ligger precis i anknytning till föreningen. Med spårvagn tar man sig snabbt och lätt in till Göteborg centrum och från Frölunda Torg har man en fantastisk knytpunkt för kommunikation till hela Göteborg och Mölndal. Ta cykeln ut till havet en varm sommardag eller varför inte in till Slottsskogen och restaurangutbudet i folkliga Linné.

Hall: Inne i bostaden välkomnas ni av en hall med plats för av hängning samt goda förvaringsmöjligheter i en walk-in-closet till höger om ingången. Ifrån den ljusa hallen når ni resten av rummen i bostaden. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen invid köket. Här kan man inreda med soffa och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp fönsterpartier.

Kök: Tidlöst kök från Myresjö där köksinredningen är vit och bänkskiva samt kakel är svart. Utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, inbyggnads Micro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtlig utrustning är från Husqvarna by Electrolux. I anslutning till köket, invid fönstret, ryms en matplats för stora middagssällskap.

Sovrum: Lägenhetens generösa sovrum kan inredas med dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter utmed garderobsväggen. Här ifrån når ni även den stora balkongen i soligt sydvästligt läge.

Badrum: Välplanerat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod och dusch. Här finns även en tvätt avdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 525 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Separat avläsning för varmvatten.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,1276%. Andel av årsavgift är 1,13%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadFörsäkring: 150 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Transistorgatan 19, 421 35 Västra Frölunda. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2013

Lägenhetsnummer: E1202

Våningsplan: Våningsplan 2. Hiss finns. Våningsplan 2.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 52 kvm.

Balkong/Uteplats: Balkong, läge sydväst.

Tillträdesdag: 2018-10-01 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Radiovågen. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Fastigheten ägs av BRF Radiovågen med adress Transistorgatan 11-19, Västra Frölunda. Föreningen består av 66 st bostadsrätter fördelade på tre flerbostadshus med en total bostadsyta om 5322 kvm. Föreningen är delaktig i samfällighetsanläggningen G1 tillsammans med grannföreningen BRF Transistorn.
Den ekonomiska förvaltningen tillhandahas av Revisorsringen Sverige AB.

Föreningens ekonomi: Föreningen har en god ekonomi.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar: Eftersom fastigheterna är byggda 2012 finns inga större renoveringar planerade i dagsläget. Det föreningen nu jobbar aktivt med är att med hjälp av konsulter reglera inomhustemperaturen i lägenheterna.

TV och bredband: TV: Bredbandstjänster levereras av Telia. I avgiften ingår bredband 10/10, IP-telefoni och IP-TV med ca 20 kanaler (två boxar).

Parkering: Tillsammans med grannföreningen (28 lägenheter) har vi 88 parkeringsplatser varav 37 i garage och 51 utomhus. Därutöver finns möjlighet att hyra p-tillstånd som gäller på närliggande parkering. Utomhusplats kostar 265 kr/månad, garageplats 550 kr/månad.

Övriga byggnader: Möjlighet att disponera förråd som ligger på gården med galler och hänglås.
Låst cykelförråd finns.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning