Välkommen till

Marklandsgatan 55

2:a Högsbo

Ljust och modernt boende högt upp i huset med milslång utsikt

I trevliga Högsbo på Marklandsgatan finner ni denna fina bostad med otroligt fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Här erbjuds toppmodernt kök med högkvalitativa vitvaror, goda förvaringsmöjligheter samt stilrent badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och enhetliga färger som gör det enkelt att inreda. Ett stort plus är den härliga balkongen i högt läge med milslång utsikt! Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni kliver in i en rymlig hall som går i ljusa toner med vitmålade väggar och en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som reflekterar ljuset och öppnar upp. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt en hall-möbel. Praktiskt klinkergolv som övergår till mörkt parkettgolv.

Ett par steg in till vänster finner ni det sociala och inbjudande vardagsrummet. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang efter önskemål och behov. Stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp. Härifrån har ni direkt utgång till den ljuvliga balkongen vars utsikt liknar en tavla. Den milslånga utsikten är slående och här ute får balkongmöbler plats.

Bostadens kök är stilrent och modernt med vit inredning som bryts av mot svart/grå bänkskiva och stänkskydd. Här ges goda förvaringsmöjligheter bakom skåp och lådor och den generösa bänkskivan är perfekt för den som tycker om att laga mat eller baka. Intill det härliga fönstret finns en självklart plats för matbordet och dess goda middagar med vänner. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och golvet är mörkt.

Harmoniskt sovrum med mycket ljusinsläpp som sätter karaktär på såväl rummet som hela lägenheten. Ni har gott om plats för att inreda med dubbelsäng, nattduksbord samt skrivbord eller byrå. Bakom en stor garderob ges goda förvaringsmöjligheter.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinkergolv. Inredningen utgörs av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikbara dörrar i mörkt glas samt handdukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta