Såld

Modern lägenhet med radhuskänsla och svårslagen uteplats

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Åby allé 33

4:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 671 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
86 kvm
Byggår:
2014
Adress:
Åby allé 33,
431 45 Mölndal

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Varmt välkomna till denna helt fantastiska bostad med underbar uteplats i soligt läge! Välplanerade kvadratmeter med underbart ljusinsläpp från två väderstreck och hög standard i bostadens samtliga rum! Tilltalande planlösning genom hela bostaden som fördelar sig på ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum, gästtoalett, hall samt tre fina sovrum! Här bor man i ett mycket barnvänligt område med promenadavstånd till flera förskolor, Mölndals galleria, fina promenadstråk, naturområden och bageri! Parkering finns att hyra för 250kr/månad.

Varmt välkomna på visning!

Hall
Ljus och rymlig hall med rejäla garderober. Hallen sträcker sig längs med hela lägenheten och härifrån nås samtliga rum. Intill entrén finns också bra skjutdörrsgarderober för alla ytterkläder och skor.

Vardagsrum
Ljus och välplanerat vardagsrum med fönster i två väderstreck som ger rummet ett härligt ljus. Rummet har öppen planlösning mot köket som ger bra sällskapsytor för trevliga middagar med vänner. Från vardagsrummet nås den helt fantastiska uteplatsen med fritt och härligt läge! Denna uteplats erbjuder en riktig radhuskänsla med en härlig gräsmatta utanför! Här finns gott om plats för matgrupp, grill samt ett stort loungeset för alla härliga sommarkvällar!

Kök
Från vardagsrummet nås köket i öppen planlösning, som ger stor plats för ett matbord för 6 personer. Genomgående vita och stilrena luckor som ger ett modernt intryck. Många lådor och skåp med bra utrymmen för förvaring samt praktisk bänkskiva i vitt. Köket är utrustat med rostfria vitvaror, inbyggd micro inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.

Badrum/toalett
Helkaklat badrum i svart och vitt. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, toalett, kommod med förvaring, skåp för handdukar samt golvvärme. Spotlights i taket samt under skåpen. I lägenheten finns också en gästtoalett som är utrustad med kommod, toalett samt spegel med hylla. Golvet är klätt i mörkt klinker samt målade väggar.

Sovrum 1
Det större sovrummet ger plats åt dubbelsäng, sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Härifrån nås även en stor klädkammare som går att inreda precis som man önskar. Från sovrummet når man även uteplatsen, vilket ger rummet det lilla extra! Sovrummets väggar är ljusgråa och passar fint ihop med det välbevarade parkettgolvet.

Sovrum 2
Detta sovrummet nås från hallen och passar utmärkt som ett barnrum, kontor eller ett gästrum. Även ytterligare förvaringsmöbel får plats om man önskar detta. Väggarna är klädda i ljusrosa nyans som också passar fint ihop med parkettgolvet.

Sovrum 3
Lägenhetens tredje sovrum ligger centralt placerad och fönstret vetter ut mot uteplatsen. Detta rum passar också bra som ett kontor eller barnrum. Rummet ger plats åt säng, skrivbord samt en byrå. Här finns även en mindre garderob med bra förvaring.

Detta nybyggda område ligger centralt och bra med gångavstånd till Mölndals nya Galleria! I området finns även förskola, bageri, godisbutik, gym, simhall, idrottscenter med tennis, badminton och ishall. Naturområden finns det gott om, så som Änggårdsbergen, Sisjöns badplats samt Safjället.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 671 kr/månad. I avgiften ingår Värme, vatten och Kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 3,0514%. Andel av årsavgift är 3,05%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 455 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 600 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 400 kr/månadFörsäkring: 200 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Åby allé 33, 431 45 Mölndal. Mölndal kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2014

Lägenhetsnummer: E11001/1001

Våningsplan: Bottenplan.

Storlek: 4 rum och kök varav 3 sovrum. Boarea 86 kvm.

Balkong/Uteplats: En rejäl uteplats med fantastiskt sydväst läge.

Tillträdesdag: 2019-01-15 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Fullblodet. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 36 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Fullblodet ligger i stadsdelen Stallbacken i Mölndals stad. Föreningen består av två hus med 36 lägenheter. Husen byggdes av NCC 2014 och lägenheterna flyttades in i under våren 2015.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts utav Revisorsringen Sverige AB.
Det är inga avgiftshöjningar på gång i dagsläget (kontrollerat med styrelsen (2018-09-28).


Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV och bredband: I båda husen finns det fiber indraget och mer info kan du se på Svenska stadsnät. De erbjuder ett antal tjänsteleverantörer som tillhandahåller bredband, IP-telefoni.

Kabel-TV levereras via Sappa.

Parkering: Varje lägenhet i Brf. Fullblodet har en parkeringsplats som följer med vid försäljning av lägenheten, den kostar 250kr/mån.
Kösystem finns för föreningens fyra extra platser. Dessa platser följer inte med vid försäljning av lägenhet, utan tilldelas den som står på tur i kön.
Parkering 250 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har cykelrum och barnvagnsförråd källaren och varje lägenhet har ett förråd.
Altan.
Föreningen har en fin lekplats precis utanför ingången till Åby Allé 33.

Övrigt: Föreningen har cykelrum och barnvagnsförråd i källaren och varje lägenhet har ett förråd.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Åby -Stallbacken

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning