Såld

Välplanerad tvåa i populära Kvillebäcken

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Godemansgatan 4B

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 322 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
51 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1937
Adress:
Godemansgatan 4B,
417 06 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade tvåa med generösa ljusinsläpp och insynsskyddat läge mitt i det attraktiva Kvillebäcken, bara 5 minuter från centrum. Lägenheten har stort vardagsrum med plats för soffa och matgrupp. Här finns även välplanerat kök, rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Mycket lugnt läge på gatan men inte mer än ett stenkast från restauranger, kommunikationer och handel.

Kvillebäcken är en ny citynära stadsdel i Göteborg med all service på nära håll. Området består av en blandad bebyggelse med små mysiga gårdsgator, breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor du centralt med bra kommunikationer och både gång- och cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och Kville Saluhall ligger runt hörnet. Det är nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. På bara 25 minuter med buss når du även salta bad.

Lägenhetens 51 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats för avhängning direkt till vänster. Hallen är belägen centralt i lägenheten och fullständigt badar i ljus från två väderstreck.

Badrum: Stilrent badrum med neutrala färgval. Rymlig duschhörna, generöst med förvaring i form av ett stort badrumsskåp, rymlig kommod samt ett belyst spegelskåp.

Kök: Modernt och väldisponerat kök med gott om arbetsyta samt rikligt med förvaringsmöjligheter. Genomgående rostfria vitvaror samt en integrerad diskmaskin som underlättar vardagssysslorna. I köket ryms ett större matbord och ett väl tilltaget fönster mot innergården bjuder på rikligt med ljusinsläpp.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till en härlig känsla av rymd. I vardagsrummet ryms det med enkelhet en större soffgrupp med tillhörande möblemang samt en naturlig TV-vägg.

Sovrum: Härligt sovrum i anslutning till vardagsrummet med plats för en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord på båda sidor.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 322 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten.
TV och bredband tillkommer via obligatoriska tillägg om 337 kr.
(85 kr för Kabel-TV, 252 kr för Bredband).

Andelstal: Andel av årsavgift är 5,3425%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Godemansgatan 4B, 417 06 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: BRÄMAREGÅRDEN 42:3

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1937

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 51 kvm.

Tillträdesdag: 2021-12-17 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Godemansgatan 4-6. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 16 lägenheter och 4 lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Brämaregården 42:2-42:3 i Göteborg. Det finns i denna fastighet sammanlagt 16 st lägenheter, 4 st lokaler och inga fasta p-platser. Totala lägenhetsytan är 989 kvm och den totala lokalytan är 82 kvm. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Godemansgatan 4a, 4b, 6a, 6b. Föreningen äger inte marken, utan det är tomträtt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
En avgiftshöjning om 2% är fastställd att ske 1/7-21. I övrigt inga planerade förändringar.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Nej

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2030.

Utfört underhåll:
1984: Genomförde föreningen byte av elstigarna.
2009: Upprättades energideklaration.
2011: Målades fasaden på gårdssida.
2012 OVK. OBS! Självdrag i fläktsystemet. Egen motorfläkt kan inte monteras!
2013: Väggplattor i gången monterades och fasaden på gårdssidan målades.
2014: Nya takfläktar och OVK.
2017: Filmning av stammar och avloppsrör.
2018: OVK
2019: Relining av bottenplatta.
2019-2020: Radonmätning.
2020 - Fiberinstallation.

Planerat underhåll:
Trapphusen planeras renoveras under våren 2021 - i slutskedet.

Fönsterbyte på vinden är planerat, ev. postboxar, byte av vissa ståldörrar, brandsäkring av soprum, målning av trapphus. Inget är akut så styrelsen har inte fastställt tidsram.

TV och bredband: Kabel-tv basutbud samt bredband ingår i avgiften.
Bahnhof levererar bredband via fiber och Telenor står för TV utbudet. Observera att TV är planerat att sägas upp september 2021 (kommer tas bort från avgift). TV: TV ingår i avgiften. Bredband: Bredband ingår i avgiften

Bahnhof 1000/1000 mbits.

Parkering: Boendekort gäller i området. Föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garageplatser. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tel 031-613665 eller via deras hemsida www.trafikkontoret.goteborg.se.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum, soprum, tvättstuga och torkrum.

Övrigt: Spisfläkt med egen motor får ej monteras i lägenheterna då det är självdrag.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!