Välkommen till

Larssons Berg 2

Larssons Berg 2
2:a Larssons Berg

Gaveltvåa med insynsskyddat läge, balkong och naturen som ombonar

Naturnära och vackert belägna Larssons Berg sticker ut uppe på höjden över Stensjön och är svårt att inte tycka om! Fönsterpartier i två väderstreck ger ett behagligt ljusinsläpp och med ett insynsskyddat gavelläge på balkongen inges känslan av rymd och luftighet. Med förutsättningarna oavsett ålder och livssituation bosätter ni er i en modern miljö med faciliteter nära tillhands. Här kommer ni omges av en vacker natur och härlig motionsspår, ljuvligt att rensa tankarna i!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vid första steget innanför ytterdörren ges en inbjudande känsla till den socialt utformade bostaden. I hallen finns det plats för fri klädavhängning och garderob. Lägenheten har genomgående trestavsparkett i ek och ljusa ytskikt som på ett naturligt sätt leder oss in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har förutsättningarna för valmöjligheter i inredningen och sin disposition. Fönsterpartier i två väderstreck ger ett behagligt ljusinsläpp och med balkongen inges en känsla av rymd och luftighet. Här ombonas bostaden av den rofyllda naturen och har ett insynsskyddat gavelläge.

Köket från Vedum är ljust och stilrent med släta skåpsluckor, rostfria beslag och bra arbetsytor på den mörka laminatskivan. Bra förvaringsmöjligheter i form av över-och underskåp. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i ergonomisk höjd, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys från Siemens. Köket har en utformning där middagar tillagas medan gästerna umgås i trivsam och nära anknytning.

Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och är inredd med goda förvaringsmöjligheter i form av stilrena garderober. I nuläget är en vägg uppsatt för att yteffektivisera dispositionen i rummet och kan enkelt monteras ner.

Badrummet anses vara välplanerat och inreds med grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av WC, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna i klarglas. Badrummet har även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Larssons Berg

Fina promenader, fiske och staden om hörnet
Välkommen till populära Larssons Berg, som tillhör Mölndals vackra område Stensjön! Här bor man nära storslagen natur med härlig utsikt över fina Stensjön och dess trevliga strandpromenad samt badplats. Vid Stensjön kan man även spela minigolf, fiska eller hyra kanot och paddla runt sjön.

Populära Gunnebo Slott ligger en kort promenad bort och där serveras smakrik lunch och fika i en anrik miljö. De prunkande parkerna och vackra omgivningarna runt slottet är också väl värda ett besök, liksom intilliggande Rådasjön.

Ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger finns både i Mölnlycke centrum och i Mölndals centrum. Med goda kommunikationer nås Göteborgs stadskärna på omkring 15 minuter.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta