Välkommen till

Iskällareliden 13B

Iskällareliden 13B
2:a Örgryte / Torp

Gavellägenhet med öppen planlösning & solig balkong mot grönska

I omtyckta och populära Örgryte finner ni denna fina gavellägenhet som är belägen högst upp i huset med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, lummig utsikt samt bevarad femtiotalscharm. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Den underbara västerbalkongen i högt och insynsskyddat läge bjuder på flera soltimmar och utsikt över de grönskande omgivningarna. Genomgående finner ni vackra originalgolv, ljus färgsättning och kvalitativa materialval. Ovan ligger obebyggd vind, vissa i föreningen har byggt upp i etage på vinden. Här bor man med ett underbart naturskönt läge, centralt men ändå lugnt med närhet till såväl innerstan som grönområden.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Välkomna in genom ytterdörren och in i den rymliga och ljusa hallen. Golvet kläs av vackert parkettgolv och väggarna har ljus tapet. Här finner ni plats för att hänga av er ytterkläderna i en inbyggd öppen garderob. Redan i hallen möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp.

Till vänster når ni husets hjärta nämligen den inbjudande och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna i två väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp som bidrar till att skapa rymd och den bevarade öppna spisen är en fint inslag. Vardagsrumsdelen erbjuder flera möbleringsalternativ med soffgrupp, fåtölj samt stort matbord för trevliga middagar. Väggarna är klädda i ljus tapet och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. Härifrån har ni direkt utgång till den härliga balkongen i västerläge som vetter mot grönskande omgivningar.

Köket har ljus köksinredning med snygga beslag i trä som bryter av och ovan den ljusa bänkskivan sitter stänkskydd i vitt kvadratiskt kakel. Här erbjuds generösa ytor att laga mat på och goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. En fin detalj är vasken i porslin.

Harmoniskt sovrum med fint ljusflöde från ett stort fönsterparti. I sovrummet finns plats för dubbelsäng, sidobord samt byrå alternativt skrivbord. Två inbyggda garderober bidrar till goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är inrett med ljusa toner i beige och präglas av en rutmönstrad tapet i kombination med ljust golv.

Helkaklat badrum med klinker och kakel i ljusa toner. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning, duschhörna och tvättmaskin. Ett öppningsbart fönster bidrar med ljusinsläpp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta