Välkommen till

Liedstrandsgatan 12

Liedstrandsgatan 12
3:a Lunden

Ljus gavellägenhet med solig sydvästbalkong

Välkomna till en genomtänkt trea som har ett härligt gavelläge högt upp i huset med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och balkong i soligt läge med fin utsikt över omgivningarna. Här bor man näst intill insynsfritt och bekvämt med både hiss och garage! Genomgående stilrena materialval som ekparkett och ljusa ytskikt. Lägenheten erbjuder även lättmöblerade rum, generös förvaring samt ett stort badrum med tvättavdelning. Som ett extra plus bor man i en välskött förening!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas och Elfasystem. Vid entrén ligger en praktisk matt antracitgrå klinker men i övrigt har lägenheten genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en härlig inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över de fina omgivningarna.

Stort kök med lummig grönska utanför fönstret. Köksinredning i vitt från Myresjökök kombineras med grå laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Tillval som gjordes är sockellåda på höger sida om spis. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från 2013 och av märket Siemens förutom fläkten som är från Franke. Invid fönstret ryms en matplats för sex personer.

Bostadens största sovrum har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob med Elfasystem. Fönster med utsikt över hustaken.

Det andra sovrummet har ett härligt gavelläge med grönskande utsikt och fönster i två väderstreck. Passar perfekt både som sovrum och arbetsrum.

Stort badrum med tidlösa materialval som svart halvmatt klinkergolv och helkaklade väggar med stora vita matta kakelplattor. Inredningen består av wc, vit handfatskommod, vitt spegelskåp med belysning och eluttag, handdukstork med timer samt duschhörna med vikdörrar i klarglas. Här finns även tvättsektion med tvättmaskin (Siemens, 2021) torktumlare (Siemens, 2022), arbetsbänk i vit laminat samt vita överskåp med pushfunktion. I taket sitter infällda dimbara spotlights.


Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av diverse verksamheter såsom mataffärer, restauranger, café, konditori, inrednings- och möbelbutik, färgaffär och stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen - ja, det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar fin natur, motion eller bad så ligger Delsjöområdet på bekvämt gångavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta