Välkommen till

Ernst Torulfsgatan 7H

Ernst Torulfsgatan 7H
3:a Munkebäck

Välplanerad trea med fint ljusflöde

Med bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna välplanerade trea med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenhetens stora fina kök renoverades 2013 medan badrummet delvis renoverades 2017. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa färgval som ger en bra bas att inreda efter. Som ett extra plus finns både vinds- och källarförråd. Välskött förening med bland annat festlokal samt bastu med relaxavdelning.

I Munkebäck bor ni i lugna och trivsamma omgivningar och det mesta man kan önska finns i närheten samtidigt som det är nära in till stan. Utanför huset finns en helt nyanlagd park och för barnfamiljen är det uppskattat att förskola, BVC och vårdcentral finns i närheten. Det är gångavstånd till Munkebäckstorget och dess utbud med bland annat matbutik, apotek, grönsakshandlare och bank samt till Munkebäcksmotet med ICA Kvantum, fiskbil och systembolag. De mysiga kvarterskrogarna Ölstugan och Intill lockar många besökare med sina goda menyer och trevliga uteserveringar. Populära Sannegårdens pizzeria ligger även i närområdet. I Delsjöns naturreservat har ni tillgång till fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Bra kommunikationer med cykelvägar och närhet till både stombuss och spårvagnshållplats. Dessutom ligger bostaden nära leden om man ska åka med bil.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Lägenhetens 72 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Nylagt parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort och fint kök med härligt ljusinsläpp. Köket renoverades 2013 med köksinredning i vitt som har vitrininslag, bänkytor i trälaminat och mörkgrått kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Husqvarna), frånluftsfläkt (Thermex), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Husqvarna), diskmaskin (Bosch, 2019) samt kyl med frys (Husqvarna). I köket finns även en integrerad tvättmaskin i ett av skåpen (Siemens, 2018). Här ryms en matplats för sex personer. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Härligt ljusinsläpp från ett stort fönster. Nylagt parkettgolv och väggarna är målade i ljusgrått.

Lägenhetens största sovrum är generöst utformat och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i en generös garderobsvägg. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Det andra sovrummet är även det rymligt med plats för säng och arbetshörna. Även här finns goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober. Originalparkett i holländsk läggning samt ljusgrön tapet.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar med en dekorativ bård. Inredningen består av en wc, kommod med skålformat handfat, spegelskåp, handdukstork samt en duschhörna med avskiljande glasvägg samt både handdusch och taksil. Badrummet renoverades delvis 2017 då man satte in ny wc, kommod, duschvägg samt takdusch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta