Välkommen till

Åbäcksgatan 4B

2:a Krokslätt

Väldisponerad tvåa i populära Brf Haren

Hjärtligt välkomna till denna ljusa och trevliga tvårummare i populära Krokslätt. I detta välbevarade landshövdingshus med adress Åbäcksgatan 4B har ni nu chansen att förvärva en ytterst välplanerad tvåa om 44 kvadratmeter.

Bostaden har genomgående ljusa och stilrena ytskikt som ger en trevlig bas att inreda efter. Vardagsrum och kök går i en öppen härlig planlösning med fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Sovrummet ger utrymme för en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbler och ni finner god förvaring i en walk in closet intill. Ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. En bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron!

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 44 välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en garderob med skjutdörrar med spegelglas direkt till vänster. På höger sida finner ni ett utrymme som passar utmärkt för en sittbänk och plats för avhängning. Hallen är tydligt avskärmad från resten av lägenheten och lämpar sig utmärkt som en plats att välkomna gästerna på.

Från hallen leds ni in till det stora vardagsrummet som med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Den kvadratsmarta planlösningen ger plats för ett stort matbord för fyra eller fler personer samtidigt som det ryms en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Stora fönsterpartier i västerläge bjuder på ett härligt kvällsljus till middagen. På golvet finner ni en ekparkett vilket är genomgående i hela lägenheten.

Från vardagsrummet når ni det härliga sovrummet med en rymlig walk in closet som uppmuntrar till shopping. Här ryms med fördel en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt plats för övrigt möblemang för den som vill ha en bokhylla, fåtölj eller ett skrivbord för den som arbetar hemifrån.

Helkaklat badrum med tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikdörrar, spegelskåp med belysning, kommod samt handdukstork.

Ett stenkast från lägenheten finner ni några av Göteborgs främsta gym, livsmedelsbutiker och naturområden. På Åbäcksgatan bor ni med närhet till Göteborgs innerstad samtidigt som centrala Mölndal är en kort spårvagnstur bort. För den som önskar med natur är Safjällets naturreservat en kort promenad bort.

Här bor man centralt i Krokslätt med närhet till det mesta! Bra kommunikationer med buss och spårvagn som på ett par minuter tar er in till Göteborg city med tillgång till hela stadens utbud. Krokslätt är ett område med blandad bebyggelse av både nya moderna bostäder som blandas med fastigheter av äldre charm och stil ända tillbaka till 1850-talet. I närområdet finns servicebutiker, flera matställen, närheten till Sahlgrenska och skolor. Är man sportintresserad så finns gymmet inom räckhåll och dessutom är det nära till elljusspår i Safjällets naturreservat.

Välkomna på visning och välkomna hem!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Krokslätt

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas.

I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Både Mölndals centrum och Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. I närområdet finns butiker och matställen och Mölndals Galleria med sitt breda utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym finns på nära håll. Utmed Mölndalsvägen ligger dessutom flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd.

Örgryte koloniträdgårdar är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor.

På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker,
som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta