Snart till salu

Väldisponerad tvåa i populära Brf Haren

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Åbäcksgatan 4B

2:a Krokslätt

Kortfakta

Pris/Bud:
1 990 000 kr
Avgift:
4 189 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
44 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1929
Adress:
Åbäcksgatan 4B,
431 67 Mölndal
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Hjärtligt välkomna till denna ljusa och trevliga tvårummare i populära Krokslätt. I detta välbevarade landshövdingshus med adress Åbäcksgatan 4B har ni nu chansen att förvärva en ytterst välplanerad tvåa om 44 kvadratmeter. Bostaden har genomgående ljusa och stilrena ytskikt som ger en trevlig bas att inreda efter. Vardagsrum och kök går i en öppen härlig planlösning med fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Sovrummet ger utrymme för en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbler och ni finner god förvaring i en klädkammare intill. Ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. En bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron!

Varmt välkomna på visning!

Här bor man centralt i Krokslätt med närhet till det mesta! Bra kommunikationer med buss och spårvagn som på ett par minuter tar er in till Göteborg city med tillgång till hela stadens utbud. Krokslätt är ett område med blandad bebyggelse av både nya moderna bostäder som blandas med fastigheter av äldre charm och stil ända tillbaka till 1850-talet. I närområdet finns servicebutiker, flera matställen, närheten till Sahlgrenska och skolor. Är man sportintresserad så finns gymmet inom räckhåll och dessutom är det nära till elljusspår i Safjällets naturreservat.

Bostadens 44 välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en klassisk hatthylla och tre garderober. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Några steg in så möts ni av det stora allrummet som kombineras med kök och vardagsrum i öppen härlig planlösning. Köksdelen har god förvaring för köksredskapen i flertalet över - och underskåp. Inredningen går i vitt med släta köksluckor tillsammans med vitt kakel ovan bänkskivan i rostfritt och trä. Vitvarorna består av spis med inbyggd ugn, köksfläkt, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys. Två stora fönsterpartier bjuder på ett härligt ljusinsläpp i rummet som reflekteras fint i de vitmålade väggarna.
I vardagsrumsdelen kan ni med enkelhet möblera med en soffa, bord och tv-bänk tillsammans med ett mindre matbord för 2-4 personer. På golvet ligger enhetlig ekparkett.

Sovrummet är en plats för avkoppling och här kan ni möblera med en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel. Ni finner god förvaring för kläder i den intillliggande klädkammaren. Väggarna är målade i vitt tillsammans med en mönstrad tapet och på golvet ligger ekparkett.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och klinker i grå nyans på golv. Utrustningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas och en tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna.

Välkommen på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 990 000 kr

Avgift: 4 189 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,35195%. Andel av årsavgift är 0,91675%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Åbäcksgatan 4B, 431 67 Mölndal. Mölndal kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1929

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 44 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Mölndal Krokslätt

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas.

I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Både Mölndals centrum och Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. I närområdet finns butiker och matställen och Mölndals Galleria med sitt breda utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym finns på nära håll. Utmed Mölndalsvägen ligger dessutom flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd.

Örgryte koloniträdgårdar är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor.

På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker,
som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning