Snart till salu

Genomgångslägenhet högst upp i huset

David Söderholm
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Stafettgatan 1A

2:a Lunden

Kortfakta

Avgift:
2 932 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
49 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1945
Adress:
Stafettgatan 1A,
416 59 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta David
Välkommen att kontakta David

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Hjärtligt välkomna till Stafettgatan 1A på toppen av populära Lunden! Här bor ni högst upp i huset med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck. Trivsam bostad med välplanerade kvadratmeter där ljusa väggar möter ett härligt nylagt golv i valnötstoner. Ni har ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Vidare finner ni bostadens rymliga vardagsrum perfekt för fredagsmyset. Fräscht badrum med kaklade väggar i ljus kulör.

Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av diverse butiker, såsom mataffärer, kiosk, gatukök, kafé, konditori, möbelbutik, färgaffär och stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen. Promenera 10 minuter så når man Olskrokstorget med sitt härliga utbud av skaldjur, kött och grönt - ja det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar skön natur, motion eller bad så finns Delsjöområdet på kort avstånd eller Friskis och Svettis inom 5 min gång. Avenyns puls når man på 25 minuter till fots eller via buss 60 som tar en till centralstationen på ynka 12 minuter.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Lägenhetens 49kvm disponeras enligt följande:

Högst upp i huset med en behaglig avskildhet och lugn finner ni denna pärlan! En välkomnande hall som fungerar som lägenhetens nav, härifrån når man samtliga rum. Underbart ljusflöde från båda håll tack vare bostadens genomgående planlösning. Bra förvaringsutrymme finns i den inbyggda garderoben.

Vardagsrummet är väl tilltaget och kan med enkelhet möbleras med såväl matsalsmöbel som soffgrupp. Lugnt beläget mot föreningens gård. Ett härligt rum för större sällskap och trevliga middagar!

Sovrummet ligger rofyllt beläget intill vardagsrummet. Bra yta med plats för dubbelsäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt två garderoben bredvid. Här sover man gott om natten.

På andra änden av lägenheten finner man köket vilket är utrustat med ugn, spis, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Vita skåpluckor med goda förvaringsmöjligheter. Diskmaskinen underlättar vardagsbestyren. Matplatsen passar för ett bord till fyra personer.

Bostadens badrum ligger i anslutning till hallen och är utrustat med wc, handfat samt dusch. Ljust kaklade väggar och våtrumsmatta i grå diskret ton.

Till lägenheten hör ett vindsförråd

Information Ekonomi

Avgift: 2 932 kr/månad. Ink värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Andelstal: Andel i föreningen är 5,07246%. Andel av årsavgift är 5,4683%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 220 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 100 kr/månadFörsäkring: 120 kr/månad
Kostnader enligt schablon.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Stafettgatan 1A, 416 59 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1945

Lägenhetsnummer: 1006

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Balkong/Uteplats: Föreningen har en väl tilltagen uteplats perfekt för sociala aktiviteter. Här finns grillplats och möjligheter att bedriva egen odling i pallkragar.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Stafettpinnen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 1945 och är en del av ett så kallat lamellhus. Byggnaderna består av flera våningar med 2 st trappuppgångar. Stafettgatan 1A och B. Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt. Fastighetens totala uthyrningsbara yta är beräknad till 966 kvadratmeter samt ett förråd om 20 kvadratmeter.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Utförd 2011-05-09. Energiprestanda 124 kWh/kvm och år.

Renoveringar: Föreningen följer den underhållsplan som upprättades i samband med bildandet av föreningen. Inget större underhållsarbete är planerat i nuläget.
2019 planeras eventuellt en spolning av stammarna.
Utförda renoveringar:
1989 ROT-renoverades fastigheten.
2016 utfördes fortsatt arbete med radonproblemet, bytt reglercentral enligt energideklaration, bytt lampor samt uppgraderat el i trapphus och på parkeringsplatser samt målat nya parkeringslinjer.
2017 Arbetet med radonproblemet i fastigheten har fortlöpt och pågår fortfarande. Detta berör endast vissa lägenheter.

TV och bredband: TV: Kabel-tv via Com Hem. Bredband: Bredband via Com Hem.

Parkering: Föreningen förfogar över 9 parkeringsplatser varav 4 med el. En parkeringsplats kostar ca 290kr/mån att hyra.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning