Välkommen till

Valthornsgatan 6

2:a Frölunda

Nyproducerad stor tvåa med inglasad balkong högst upp i huset

Nu finns det chans för er att förvärva en nyproducerad bostad högt upp i huset i Brf Sjöstjärnan, första etappen i Frölunda park. Här bor ni i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser. Bostaden har modern och hög standard där säljarna har valt att uppgradera standardutförandet med lite extra tillval. En större tvåa med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den stora inglasade balkongen. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum och till sist ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Spotlights i både hall samt badrum. Ett fantastiskt boende att trivas i!

Området är optimalt i Västra Frölunda. Allt ni kan tänkas behöva i shopping finner ni på Frölunda torg bara 5 minuters promenad bort. För er som vill åka in till city för shopping i Nordstan så har ni goda kommunikationer via spårvagn och bussar med ca 25 min till centralstationen. Ett ypperligt läge med närhet till natur och bad vid Askimsbadet och Näset till Önnered, Fiskebäck och Saltholmen. För er som gillar träning och idrott så har ni Ruddalens idrottscentrum i närheten.

Läs hela beskrivningen
Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 61 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hjärtligt välkomna in i den rymliga hallen med bra belysning från integrerade spotlight i tak. Goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor via en garderob. Ljuset letar sig hela vägen till hallen från den öppna planlösningen. Bostadens har genomgående ljusa ytskikt.

Vardagsrum och köksdelen går i en öppen härlig planlösning, där man valt ett modernt vitt kök. Köket är optimalt planerat med goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys. I rummet finner ni plats för olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord, tv – möbel och ett matbord för många gäster.

Från denna del av bostaden når ni också den stora härliga balkongen om strax över 13 kvm. Här finner ni gott om plats för möblering med en loungegrupp och bord för att kunna sitta ned och njuta av tillvaron. Även om Göteborg ofta bjuder på riktigt fint väder finns det även dagar när regn och blåst står på schemat - tack vare inglasningen kan man här avnjuta en längre säsong och vara skyddade mot lite hårdare väder, framförallt en stor fördel när man har förmån av att bo högt upp i huset.

Ett rofyllt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och tillhörande avlastningsmöbler. Ett fönsterparti bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderoben.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med stilrena materialval och spotlights i taket. Inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas samt en kombinationsmaskin med tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta