Välkommen till

Badvädersgatan 15

Badvädersgatan 15
2:a Biskopsgården

Välplanerad tvåa med en inglasad balkong

Välkomna in i en ljust och trevligt hem. På våning 4 finner ni denna yteffektiva och välplanerade lägenhet med inglasad balkong, rymligt kök, stort badrum och praktiska garderober. I det luftiga vardagsrummet finns det gott om social plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån når ni den inglasade balkongen som erbjuder ett härligt ljusinsläpp med harmonisk utsikt över grönska. Bostadens kök är rymligt och välplanerat i en stilren design. Här bor ni i en välskött förening med låg avgift. Gården är välskött och har grill, utemöbler och lekplats.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hall
Rymlig hall med avhängningplats för ytterkläder direkt till vänster när du kommer in. Golvet består av klinkers och väggarna är målade i en ljus kulör.

Badrum
Badrummet ligger till höger när du kommer in i hallen. Här är det helkaklat med blått klinker på golv och väggar som är beklädda med vit respektive blått kakel. Här finns duschhörna, wc, handfat, badrumsskåp och handtork.

Sovrum
Sovrummet som nås ifrån hallen är väl tilltaget. Här får du plats med en rejäl dubbelsäng samt arbetshörna. På golvet ligger det fint parkett golv och väggarna är beklädda med ljus tapet. Här finns det även gott om förvaring i form av garderober.

Vardagsrum
Vardagsrummet är ljust och fräscht och golvet består laminat som harmoniserar väl med de ljusa väggarna samt en fondvägg i mörk kulör. Här får du plats med både soffgrupp och en matsalsdel. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som erbjuder ett läge med många soltimmar, här kan du sitta året om.

Köket
Fint kök med välplanerad köksinredning och bra förvaring samt arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn, fläktkåpa samt kyl och frys och diskmaskin. Ljus och trevlig matplats invid fönstret.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.

Karta