Välkommen till

Saxofongatan 14

Saxofongatan 14
2:a Ruddalen

Välplanerad tvåa med härlig balkong i högt fritt läge

Välkomna till en väldisponerad och smakfull bostad i ett högt och fritt läge utan insyn. Här erbjuds rymliga sociala ytor, vacker parkett och balkong med härlig utsikt över omgivningen. Bostaden är genomgående ljus tack vare stora fönsterpartier tillsammans med ljusa enhetliga ytskikt. Stilrent kök med klassiska materialval, goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter via garderober med skjutdörrar och till sist ett helkaklat badrum i ljus färgsättning.

Detta är lägenheten för dig som vill bo med närhet till både innerstadens puls, gröna lungor samt klippor och hav. Här har du promenadavstånd till kommunikationer, Frölunda Torg köpcentrum och Ruddalens motionsområde. Mataffär ligger precis i anknytning till föreningen. Med spårvagn tar man sig snabbt och lätt in till Göteborg centrum och från Frölunda Torg har man en fantastisk knytpunkt för kommunikation till hela Göteborg och Mölndal. Ta cykeln ut till havet en varm sommardag eller varför inte in till Slottsskogen och restaurangutbudet i folkliga Linné.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Ruddalen
Ruddalen är ett trivsamt område som gränsar till det stora grönområdet med samma namn. Förr i tiden betade boskap här som tillhörde gårdarna i Ruds by. 1945 blev Västra Frölunda en del av Göteborg och därefter började moderna bostäder uppföras och området expanderade.

Bebyggelsen består till största del av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Ruddalen erbjuder god service, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus har bibliotek, simhall och teater. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens stora grönområde lockar till härliga promenader, utflykter och friluftsliv. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor, bollplaner och café. I närheten av Frölunda Torg finns flera träningsanläggningar.

Havet ligger på nära avstånd. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Ruddalen inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta