Snart till salu

Nybyggt med både uteplats och balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Gamla Kronvägen 49

2:a Partille Port

Kortfakta

Avgift:
3 462 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
54 kvm
Våning:
1/7, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Gamla Kronvägen 49,
433 38 PARTILLE

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Nu finns chansen att förvärva ett kvalitativt och stilrent boende som nyproducerade 2019. Denna tvåa har en öppen social planlösning där kök i vitt från Vedum och vardagsrum går i ett. Ni har även inte bara en uteplats utanför ytterdörren, utan även en balkong i högt fritt läge från sovrummet med utsikt över omgivningen. Det rofyllda sovrummet har en vinröd nyans på vägg, i övrigt har bostaden vitmålade väggar, ekparkett och fönsterbrädor i natursten som ger en lugn och enhetlig bas att inreda till. Till sist ett helkaklat badrum med kombination tvätt/torktumlare som underlättar vardagen. Ett hem att trivas i!

Den stora lummiga innergården precis utanför dörren är helt unik i sitt slag. Här finns ett stort växthus som fungerar som en härlig festlokal samt odlingslådor, kryddträdgård och lekplats - enbart för de boende i området. Som en egen liten by mitt i stan. Under innergården, allra längst ner i gatuplan dit hissen går, finns en stor mataffär, Coop, samt flera mindre butiker och på andra sidan byggnaden finns busshållplatsen. Ett bekvämt boende på alla sätt.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Bostadens 54 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Innan ni kliver in i bostaden så har ni en trevlig uteplats med träddäck och grönskande buskar. Här kan ni möblera med bord och stolar. Välkomna in i denna relativt nyproducerade bostad och i hallen möts ni av goda förvaringsmöjligheter via två inbyggda garderober.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så från hallen fortsätter köksdelen rakt fram. Gott om förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över – och underskåp. Inredningen går i vitt med släta köksluckor tillsammans med rostfria beslag, vitt kakel på vägg och ljus bänkskiva. Vitvarorna består av induktionshäll, inbyggd ugn, köksfläkt, inbyggd mikro, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Ni har en given plats för matbord intill.

Vardagsrumsdelen ger plats för soffa, bord och tv-möbel. I rummet är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Ni har ett rofyllt sovrum lite avskilt längre in i bostaden. Möblera gärna med en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbler för förvaring. Väggarna är målade i en mörk vinröd kulör och på golvet har ni ekparkett. Från denna del av bostaden når ni även en balkong med utsikt över omgivningen.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och mörkgrå klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med kommod i vitt och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas och en kombinationsmaskin med tvätt och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Avgift: 3 462 kr/månad. Värme, digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. I månadsavgiften ingår inte hushållsel och vatten.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,7965%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr.

Information Bostad

Adress: Gamla Kronvägen 49, 433 38 PARTILLE. Partille kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2019

Lägenhetsnummer: 31101

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7. Hiss finns.

Storlek: 2 rum varav 1 sovrum. Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Balkong/Uteplats: Härligt uteplats på framsidan och balkong från sovrummet.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 124 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.
Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan är den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. De 124 bostadsrätterna är fördelade på 1-4 rok:

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. TV:
Digital-TV och Bredand 100/100 Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. Även fast del av telefon ingår. Bredband:
Digital-TV och Bredand 100/100 Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. Även fast del av telefon ingår.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

Gemensamma utrymmen: Gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
Stort växthus, beläget på innergården, som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns vid varje trapphus.
Förråd till varje lägenhet finns på vinden.
Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning