Välkommen till

Wingårdsgatan 1

2: Kålltorp

Nyrenoverad tvåa med egen uteplats i västerläge

Med bekvämt läge på markplan ligger denna härliga tvåa med egen uteplats som självklart avnjuter i västerläge, bästa plats för kvällssolen. Helt nyrenoverad och materialval som är gjorda med omsorg. Ett stort sovrum med platsbyggda garderober samt en walk-in-closet. Vardagsrum och kök sprider sig i en öppen modern planlösning, perfekt för umgänge och sociala ytor. Ett ljust vackert badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni centralt men ändå lugnt och tryggt med närhet till natur- och grönområden. Wingårdsgatan ligger med kort gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat och Skatås med motionsanläggning och elljusspår. I närområdet finns mataffär, servicebutik, pizzeria, catering/delikatessbutik, restaurang och blomsterbutik. Goda kommunikationer med spårvagn från närliggande hållplats och det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Rumsbeskrivning: Lägenheten disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning. Parkett och vitmålade väggar. Hallen ligger mitt i lägenheten och binder samma alla rum.

Ljust vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti och i en öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Originalparkett och vitmålade väggar.

Helt nytt kök med vita släta köksluckor, bänkytor i grå ton, beslag i rostfritt och svart. Snyggt platsbyggt kök med bred utrustning, diskmaskin, micro, ugn, och spishäll. Stora fönsterpartier som släpper in härligt ljus och öppnar upp bostaden. Parkett och vitmålade väggar

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt arbetshörna eller byrå. Goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare och stora skjutgarderober. Parkett och vitmålade väggar. Två stora fönster med fina fönsterbrädor i svart bidrar med ljusinsläpp.

Badrummet är helkaklat i vit färg samt ett härligt grått klinkersgolv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med vikdörr i glas, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta