Välkommen till

Lammelyckan 9B

Lammelyckan 9B
2:a Övre Eriksberg

Renoverad genomgångslägenhet på våning 2 / 2

Varmt välkomna till denna topprenoverade tvårumslägenhet med fönster i två väderstreck. På våning 2/2 möts man här av mycket väldisponerade ytor som smakfullt renoverats. Den höga takhöjden gör en känsla av rymd. Modernt helkaklat badrum och kök med plats för matbord. Samtliga ytskikt är även genomgångna. Läget är insynsskyddat och man bor ostört utan grannar från ovan. Trapphuset utgörs bara av denna samt en till lägenhet. I anslutning till huset finns en grön innergård men gemensamma utemöbler och grill. Här bor man med direkt närhet till Eriksbergstorget, Ramberget och älvstrandens kajpromenader. Busshållplats inom 2 minuters promenad och spårvagn inom 10 minuter. Låg nettoskuldsättning!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL - Välkomnade hall med gott om plats för avhängning. Från hallen nås dessutom en stor praktisk klädkammare.

VARDAGSRUM - Härligt vardagsrum som badar i ljus från ett generöst fönsterparti. Vardagsrummet kan inredas med soffa, tv-möbel och övrigt möblemang.

KÖK - Smakfullt renoverat år 2020 i tidsenlig anda. Ljusgråa spegelluckor och bänkskiva av valnöt. Väggen ovan pryds av ett vitt kakel. Utrusningen består av kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Köket rymmer ett mindre matbord.

SOVRUM - Mysigt sovrum som kan inredas med säng och sängbord.

BADRUM - Stilrent badrum renoverat 2019. Helkaklade väggar i vitt och granitkeramik på golvet. En glasvägg skärmar av takduschen på ett elegant sätt. Förvaring finns i både kommod samt spegelskåp. Elektrisk golvvärme samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Övre Eriksberg

Vackra omgivningar, historia och staden runt hörnet
Välkommen till populära Övre Eriksberg! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar. Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta