Välkommen till

Övralidsgatan 17

Övralidsgatan 17
1:a Hisings Backa

Välplanerad etta med avskild sovalkov

Välkommen till denna yteffektiva och sociala bostad i natursköna Blå Staden. Här finner du en ljus lägenhet med ett välplanerat kök, ett stort vardagsrum med fin utsikt över de gröna områdena, en avskild sovalkov samt ett helkaklat badrum. Området är expansivt med närhet till Selma Lagerlöfs Torg med dess utbud av affärer och service samt goda bussförbindelser in till city. Brf Blå Staden är en stabil och engagerad förening med mycket god ekonomi!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med plats för avhänging av ytterkläder och skor. På golvet ligger praktiskt klinker i grått och väggarna är vita.

Stort och socialt vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är målade. I anslutning till vardagsrummet finner du en avskild och mysig sovalkov med plats för en dubbelsäng.

Praktiskt och stilrent kök i vitt utförande tillsammans med bänkskiva och stänkskydd i svart. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Intill ett stort fönster finns en given plats för matbord. På golvet ligger mörkt klinker och väggarna är vita.

Helkaklat badrum med ljus och behaglig färgsättning. Inredningen besår av wc, handfat, spegel samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hisings Backa
Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp.
Här bor man både nära Göteborgs centrum och vackra naturmiljöer.
Fram till 1960-talet låg främst bondgårdar i detta område som kallades ”Hisingens trädgård”. Idag består bebyggelsen av en god blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer.

Hisings Backa erbjuder god närservice för de boende. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står
inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas 800 nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. På Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana.

För barnfamiljer finns det gott om skolor att välja på, både kommunala och fristående. I stadsdelen finns flera aktiva idrottsföreningar inom exempelvis handboll, fotboll och innebandy. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats.

Vacker natur finns på nära avstånd och lummiga skogar bäddar in flera av bostadsområdena.
Omgivningarna kring Hökällan är exempel på gröna miljöer att vistas i och njuta av.

Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta